Vakantie op grote hoogte in Overijssel

Hier overnacht u op een hoogte van drie meter en heeft u een geweldig uitzicht over de rivier de Vecht.

Zoekt u eens wat anders dan een (gewone) bungalow, dan is deze te gekke boomhut wellicht wat u zoekt! Hier overnacht u op een hoogte van drie meter en heeft u een geweldig uitzicht over de rivier de Vecht. Bovendien komen overal de houtstructuren terug, waardoor de boomhut bij binnenkomst u omarmd als een warme deken. Uiteraard is de boomhut van alle gemakken voorzien en biedt deze plek aan vijf personen. Zo is er een douche en toilet, een keuken, een slaapbank voor twee personen en een vide met drie slaapplaatsen en de wifi is gratis! Onder de boomhut kunt u ook heerlijk in de schaduw vertoeven aan de picknicktafel of lekker luieren in de hangmat.

U kunt genieten van:

  • Sfeervol en compleet ingericht
  • Een fantastisch uitzicht op de Vecht en Ommen

Deze boomhut ligt op vakantiepark De Koeksebelt, een gemoedelijk vakantiepark in Ommen. De rivier de Vecht, ligt pal voor de deur. Ideaal als u graag vist. Maar ook De Koeksebelt heeft fijne voorzieningen. Neem een duik in het buitenzwembad. Ook super is het speelstrand met een piratenschip. Natuurlijk is er in het hoogseizoen een animatieteam en ook een gezellig restaurant ontbreekt niet.

BOEK DEZE BOOMHUT

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.