Wie durft? Slapen in een boomhut

Kenmerken: ,

Wilt u een keer iets anders dan anders? Ga dan hoog de bomen in en slaap in een van de boomhutten van vakantiepark Mölke, direct gelegen aan het riviertje de Regge.

Wilt u eens een keer iets anders dan een gewone bungalow? Ga dan eens hoog de bomen in en slaap in een van de boomhutten van vakantiepark Mölke, direct gelegen aan het riviertje de Regge, in Overijssel. Zo combineert u avontuur met alle gemakken van een vakantiepark! Zo vindt u er een kindvriendelijk (pannenkoeken) restaurant met bowlingbanen, een indoorspeeltuin, een binnenzwembad en kunt u fluisterboten huren. Ook een animatieteam ontbreekt niet! Na een dagje bomvol actie, is het bijzonder thuiskomen in deze luxe boomhut. Oftewel – ideaal voor een avontuurlijke en comfortabele familievakantie.

Perfect voor een avontuurlijke familievakantie

De boomhut is helemaal vervaardigd uit hout, hierdoor krijgt u een knus en heerlijk thuisgevoel. Aan comfort is ook geen gebrek en door de hoogte – ruim 4 meter, krijgt u een schitterend uitzicht over het riviertje de Regge. U kunt er met 5 personen verblijven en zijn er 2 slaapkamers. Op de 1e slaapkamer is een 2-persoons bed en op de boven verdieping staan drie 1-persoons bedden. Er is een complete keuken, met fornuis en koelkast, een gezellige woonkamer met tv en ook een douche, toilet en wastafel ontbreken niet. Het ruime buitenterras, met meubilair, is absoluut het mooiste plekje! Geniet hier in de vroege morgen van het ontbijt en in de avond is het de plek, om na te genieten van een mooi dagje.

BOEK DEZE BUNGALOW