Deze boomhut is ideaal voor een avontuurlijke vakantie

Wilt u een keer iets anders dan anders? Ga dan hoog de bomen in en slaap in een van de boomhutten op vakantiepark Mölke.

De boomhut is helemaal vervaardigd uit hout, hierdoor krijgt u een knus en heerlijk thuisgevoel. Aan comfort is ook geen gebrek en door de hoogte – ruim 4 meter, krijgt u een schitterend uitzicht over het riviertje de Regge. U kunt er met 5 personen verblijven en zijn er 2 slaapkamers. Op de 1e slaapkamer is een 2-persoons bed en op de boven verdieping staan drie 1-persoons bedden. Er is een complete keuken, met fornuis en koelkast, een gezellige woonkamer met tv en ook een douche, toilet en wastafel ontbreken niet. Het ruime buitenterras, met meubilair, is absoluut het mooiste plekje! Geniet hier in de vroege morgen van het ontbijt en in de avond is het de plek, om na te genieten van een mooi dagje.

U kunt genieten van:

  • Met een fraai uitzicht vanaf uw terras

Bovendien beschikt vakantiepark Mölke ook over tal van parkvoorzieningen. Zo is er een restaurant met bowlingbanen, een indoorspeeltuin en een binnenzwembad. Ook een animatieteam ontbreekt niet! Oftewel, het perfecte vakantiepark voor een avontuurlijke en comfortabele familievakantie.

BOEK DEZE BOOMHUT

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.