Sprookjesachtig overnachten bij de Efteling

Geniet optimaal van twee of misschien wel vier dagen Efteling pret, door te overnachten in de boomhutten van Efteling Loonsche Land.

Als u verblijft in deze boomhut gaat de sprookjesbeleving van de Efteling gewoon door! Zo mooi zijn ze ingericht! Bovendien overnacht u hoog tussen de boomtoppen, waardoor u verblijf nog bijzonderder wordt! Er is plek voor zes personen en zijn alle ingrediënten voor een zorgeloze nachtrust zoals een douche, toilet en twee slaapkamers aanwezig. Eén slaapkamer met een comfortabel bed voor de ouder(s) en één slaapkamer met drie bedden. De boomhutten hebben wel geen keuken, maar voor een vers ontbijtje kunt u terecht in hotelrestaurant De Proeftuyn. Oftewel, geniet van het comfort van een hotel én de privacy van een eigen vakantiewoning nabij de Efteling. Er zijn boomhutten voor 4 en 6 personen.

U kunt genieten van:

  • Ontbijt in (hotelrestaurant) De Proeftuyn
  • Onbeperkt toegang tot De Efteling

U vindt de boomhut op Efteling Loonsche Land. Een vakantiepark op wandelafstand van de Efteling en na een druk dagje Efteling, een ideaal adresje om na te genieten. Want de volgende morgen kunt u gewoon weer gaan genieten van de vele attracties en shows in de Efteling. Als u verblijft op Efteling Loonsche Land heeft u namelijk tijdens uw gehele verblijf gratis toegang tot de Efteling.

BOEK HIER EEN 4 of 6- PERSOONS BOOMHUT

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.