Sprookjesachtig overnachten op hoogte

Kenmerken: ,

Geniet optimaal van twee of misschien wel vier dagen Efteling pret, door te overnachten in de boomhutten van Efteling Loonsche Land.

Geniet optimaal van twee of misschien wel vier dagen Efteling pret, door te overnachten op Efteling Loonsche Land. Een vakantiepark op wandelafstand van de Efteling en na een druk dagje Efteling, een ideaal adresje om na te genieten. Want de volgende morgen kunt u gewoon weer gaan genieten van de vele attracties en shows in de Efteling. Als u verblijft op Efteling Loonsche Land heeft u namelijk tijdens uw gehele verblijf gratis toegang tot de Efteling. Bovendien beschikt Loonsche Land ook over een restaurant met ontbijt- en dinermogelijkheden, zijn er diverse speeltoestellen en is er een klein dierenverblijf.

Sprookjesachtig overnachten op hoogte

Als u verblijft in deze boomhut gaat de sprookjesbeleving van de Efteling gewoon door! Zo mooi zijn ze ingericht! Bovendien overnacht u hoog tussen de boomtoppen, waardoor u verblijf nog bijzonderder wordt! Er is plek voor zes personen en zijn alle ingrediënten voor een zorgeloze nachtrust zoals een douche, toilet en twee slaapkamers aanwezig. Eén slaapkamer met een comfortabel bed voor de ouder(s) en één slaapkamer met drie bedden. De boomhutten hebben wel geen keuken, maar voor een vers ontbijtje kunt u terecht in hotelrestaurant De Proeftuyn. Oftewel, geniet van het comfort van een hotel én de privacy van een eigen vakantiewoning nabij de Efteling. Er zijn boomhutten voor 4 en 6 personen.

BOEK DEZE BUNGALOW