Familie-villa met privé-zwembad en buiten- sauna

Een weekendje weg met familie? Dan is deze villa op Residence Lichtenvoorde perfect. Smaakvol ingericht en met een privé-zwembad en een buiten-sauna.

Wow, deze familie-villa is te gek! Deze villa voor 10- of 12-personen beschikt namelijk over een privé-zwembad in de tuin! Zonder dat u de deur uit hoeft, neemt u in de vroege morgen een duik in uw eigen zwembad. Het perfecte begin van de dag! Maar naast de luxe van een privé-zwembad, heeft u ook de beschikking over een sauna en een buitendouche. Uiteraard zijn de familievilla’s voorzien van alle hedendaagse luxe. Gezelligheid krijgt u van de sfeerhaard en de open keuken is compleet ingericht. De slaapkamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en zijn er drie badkamers. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en geven een mooi uitzicht op de tuin. 

U kunt genieten van:

  • Privé-zwembad in de tuin
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Terras met privé-sauna
  • Boekbaar voor zowel 10- of 12-personen

Residence Lichtenvoorde ligt in Lichtenvoorde in de Achterhoek. Een rustige streek waar weiden, akkers en natuur elkaar af wisselen. Ideaal dus voor wandelingen en fietstochten. Maar ook Residence Lichtenvoorde staat het jaarrond garant voor vakantiepret. Neem een duik in het binnenzwembad en daag uw kinderen uit op de bowlingbaan. 

BOEK HIER DE 10-PERSOONS FAMILIEVILLA

BOEK HIER DE 12-PERSOONS FAMILIEVILLA

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.