Haagse strandhuisjes. Samen genieten!

Kenmerken: ,

Wakker worden met het ruisen van de zee, de zon in de zee zien zakken en met uw kinderen dolle door de branding. Een droom, nee hoor!

Wakker worden met het ruisen van de Noordzee? De zon in de zee zien zakken en met uw kinderen dolle door de branding en schelpjes zoeken? Als u dit wil beleven, dan zijn de Haagse strandhuisjes wat u zoekt. Want deze strandhuisjes staan echt op het strand, bij de familiebadplaats Kijkduin. Terwijl u ook op steenworp afstand verblijft van Den Haag! Een prima combinatie! Na een dagje Den Haag kunt u tot rust komen op uw eigen veranda met uitzicht op de Noordzee! Heerlijk! Ook de boulevard van Kijkduin ligt op wandelafstand evenals diverse strandpaviljoens.

Slapen op het strand van Kijkduin

Slechts twintig strandhuisjes staan opgesteld, op het strand bij Kijkduin. Uniek voor deze strandhuisjes is dat ze heerlijk ruim zijn: zowel de huisjes zelf als de ruimte tussen de huisjes en er omheen. De strandhuisjes zijn hip en stijlvol ingericht en hebben twee slaapkamers, een met een stapelbed en een kamer met een tweepersoonsbed. In de woonkamer is de bank te gebruiken als slaapbank. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een badkamer met douche en gratis Wifi. De openslaande veranda deuren zorgen ervoor dat u optimaal geniet van de zee. De huisjes zijn vanaf Pasen t/m de herfstvakantie boekbaar. Boek hier het 5-persoons strandhuisje en hier boekt u het 4-persoons strandhuisje.

BOEK DEZE BUNGALOW