Slapen in de kidslodge op Resort Beekse Bergen

Kenmerken: ,

Beleef samen met uw kinderen de ultieme safaribeleving – en dit gewoon in Nederland en wel op het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen. Supercool!

Kunnen uw kinderen geen genoeg krijgen van wilde dieren zoals leeuwen, giraffen, struisvogels en dromedarissen. Reserveer dan een kidslodge op het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen, want hier wandelen de wilde dieren gewoon door het vakantiepark! U kinderen kunnen dus de gehele dag naar de dieren kijken – kijken hoe ze worden gevoerd, hoe ze eten en drinken en hoe ze gaan slapen. Een leuke afwisseling is het binnenzwembad, de indoorspeelruimten en luister naar de verhalen van de rangers. Bovendien krijgt u ook gratis toegang tot het naastgelegen Safaripark Beekse bergen en Speelland Beekse Bergen.

Slapen tussen de wilde dieren

U kunt een luxe lodge boeken, maar veel leuker zijn de vrolijke 6-persoons kidslodges, die zorgen voor de ultieme safaribeleving bij kinderen, aangezien de kidslodges volledig zijn ingericht en gestyled zijn in Afrikaanse stijl. De kidslogde is gelijkvloers, heeft drie slaapkamers, een complete keuken met combimagnetron en vaatwasser. De badkamer heeft een inloopdouche met een olifantendouche en een ruim bad. Lekker makkelijk is ook de bolderkar, de kinderstoel en het kinderbedje. Maar wellicht het mooiste van de kidslodge – ze vormen samen een knus buurtje, wat volledig omheind is! Kinderen kunnen dus lekker naar buiten zonder dat u zich zorg hoeft te maken dat ze weg glippen. Ideaal!

BOEK DEZE BUNGALOW