Deze kidslogde staat garant voor ultieme safari-beleving

Op zoek naar de ultieme safari-beleving? Boek dan deze kidslodge op Resort Beekse Bergen, want hier wandelen de wilde dieren in uw achtertuin.

Kunnen uw kinderen geen genoeg krijgen van wilde dieren zoals leeuwen, giraffen, struisvogels en dromedarissen. Reserveer dan een kidslodge op Safari Resort Beekse Bergen, want hier wandelen de wilde dieren gewoon in uw achtertuin. Bovendien zijn de kidslodge volledig ingericht in Afrikaanse stijl. De kidslogde is gelijkvloers, hebben drie slaapkamers, een complete keuken met combimagnetron en vaatwasser. De badkamer heeft een inloopdouche met een olifantendouche en een bad. Lekker makkelijk is ook de bolderkar, de kinderstoel en het kinderbedje. Maar wellicht het mooiste van de kidslodge – ze vormen samen een knus buurtje, wat volledig omheind is!

U kunt genieten van:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Een knus, omheind hofje met een speeltuin
  • Lodges zijn compleet ingericht in Afrikaanse-stijl

U kinderen kunnen dus de gehele dag naar de dieren kijken – kijken hoe ze worden gevoerd, hoe ze eten en drinken en hoe ze gaan slapen. Een leuke afwisseling is het binnenzwembad, de indoorspeelruimten en luister naar de verhalen van de rangers. Bovendien krijgt u ook gratis toegang tot het naastgelegen Safaripark Beekse bergen en Speelland Beekse Bergen.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.