Luxe kinderbungalow nabij Maastricht

Als er één bestemming is die helemaal is afgestemd op de vakantiewensen van gezinnen met kinderen, dan is het wel het Kidskwartier op Dormio Resort Maastricht!

Wat de 6-, 8- en 12-persoons kidswoningen van Dormio Resort Maastricht zo bijzonder maken, is de ligging in het Kidskwartier. Gezinnen met jonge kinderen vinden hier alles wat ze nodig hebben voor een onbezorgde vakantie. De luxe accommodaties zijn voorzien van onder andere prachtig ingerichte kinderslaapkamers, bolderkar, step, spelcomputer, traphekjes en kindvriendelijke stopcontacten. Ook een wasmachine is aanwezig. Wat helemaal leuk is, is dat de omheinde achtertuinen grenzen aan een gezamenlijke binnenplaats met speeltoestellen. De kinderen vermaken zich hier geweldig en maken snel nieuwe vakantievriendjes!

U kunt hier genieten van:

  • Luxe kinderwoning direct aan de speeltuin
  • Speciaal ingerichte kinderkamers
  • Eigen bolderkar, step en spelcomputer
  • Luxe badkamer, eventueel met wellness
  • Indoor zwembad met glijbaan en kinderspeelbad

Dormio Resort Maastricht is een luxe vakantiepark dat prachtig is gelegen op de Dousberg. De binnenstad van Maastricht is vlakbij. Op het resort is een mooi binnenzwembad met glijbaan en kinderbad, een fietsverhuur en er zijn diverse horecagelegenheden. Het fun & entertainment team staat garant voor leuke activiteiten voor alle leeftijden. Direct naast het resort treft u de schitterende 27-holes golfbaan ‘International Golf Maastricht’.

BOEK HIER DE 6-PERS. COMFORT KIDS BUNGALOW – 3 slaapkamers

BOEK HIER DE 8-PERS. LUXE KIDS HERENHUIS – 4 slaapkamers

BOEK HIER DE 12-PERS. LUXE KIDS NOTARISHUIS – 6 slaapkamers

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.