Slapen in een té gekke boomhut

Een onvergetelijke overnachting omringd door wilde dieren – het kan in Safari Resort Beekse Bergen – hier verblijft u in een luxe boomhut die van alle gemakken is voorzien.

Na een druk en actief dagje op Safari Resort Beekse Bergen is het heerlijk ’thuiskomen’ in uw eigen knusse boomhut, die van alle gemakken is voorzien. Zo zijn er twee slaapkamers, een bedstee, keuken, een badkamer en een terras. Super leuk is ook de grote schommelstoel onder de boomhut! Ook als het buiten wat kouder is, zijn de boomhutten heerlijk knus en warm. Bovendien liggen deze boomhutten op een geweldige plek – in de voortuin zwemmen zeehondjes, heeft u uitzicht op de vlakte van het safaripark en ook de ingang van het safaripark is vlakbij. Oftewel, word één met de natuur en ontwaak met fluitende vogels en de geluiden van wilde dieren. Zoekt u wat bijzonders dan is deze boomhut een aanrader!

U kunt genieten van:

  • Smaakvol en compleet ingericht
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Rustig gelegen met zicht op de savanne

Naast het kijken naar de wilde dieren – hoe ze worden gevoerd, hoe ze eten en drinken en hoe ze gaan slapen, heeft het Safari Resort nog meer te bieden. Neem een duik in het binnenzwembad, kinderen luisteren naar de verhalen van de rangers. Schuif aan in restaurant Moto en sluit de dag af met een partijtje bowling. Bovendien krijgt u ook gratis toegang tot het naastgelegen Safaripark- en Speelland Beekse Bergen.

BOEK DEZE BOOMHUT

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.