Slapen in een knusse boomhut

Kenmerken: ,

Een onvergetelijke overnachting omringd door wilde dieren – het kan in Safari Resort Beekse Bergen – hier verblijft u in een luxe boomhut die van alle gemakken is voorzien.

Op safari, wilde dieren spotten en lekker hoog overnachten in een boomhut –  een droom – zeker niet als u een van de twee boomhutten reserveert op Safari Resort Beekse Bergen. Naast het kijken naar de wilde dieren – hoe ze worden gevoerd, hoe ze eten en drinken en hoe ze gaan slapen, heeft het Safari Resort nog veel meer te bieden. Neem een duik in het binnenzwembad, kinderen spetteren in het spray-park en luisteren naar de verhalen van de rangers. Schuif aan in restaurant Moto en sluit de dag af met een partijtje bowling. Bovendien krijgt u ook gratis toegang tot het naastgelegen Safaripark- en Speelland Beekse Bergen.

Geniet van een echte safari-ervaring

Na een druk en actief dagje op Safari Resort Beekse Bergen is het heerlijk ‘thuiskomen’ in uw eigen knusse boomhut, die van alle gemakken is voorzien. Zo zijn er twee slaapkamers, een bedstee, keuken, een badkamer en een terras. Super leuk is ook de grote schommelstoel onder de boomhut! Ook als het buiten wat kouder is, zijn de boomhutten heerlijk knus en warm. Bovendien liggen deze boomhutten op een geweldige plek – in de voortuin zwemmen zeehondjes, heeft u uitzicht op de vlakte van het safaripark en ook de ingang van het safaripark is vlakbij. Oftewel, word één met de natuur en ontwaak met fluitende vogels en de geluiden van wilde dieren. Zoekt u wat bijzonders dan is deze boomhut een aanrader!

BOEK DEZE BUNGALOW