Slapen op het strand in een Beach House!

In slaap vallen met het ruisen van de zee op de achtergrond en gewekt worden door de roep van een zeemeeuw? Dat kan in dit fantastische Beach House bij Vlissingen!

Op Noordzee Resort Vlissingen vindt u verrassende Beach Houses voor 4 tot 5 personen. Vanuit uw woonkamer met grote ramen of vanaf de veranda kijkt u uit over het strand en de zee. Dat geeft een zalig gevoel! Zelfs vanaf de slaapzolder hebt u uitzicht op de golven! De bank in de woonkamer kan eveneens als slaapbank gebruikt worden. Daarnaast is er nog een slaapkamer met stapelbed. U beschikt over een moderne keuken met o.a. een vaatwasser en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de veranda staat een loungeset en er is ook een buitendouche. Nog nooit beleefde u een strandvakantie zo intens!

U kunt hier genieten van:

  • Luxe beach house op het strand
  • Moderne living met eethoek en tv
  • Overdekte veranda met loungeset
  • Slaapzolder met uitzicht op zee
  • Praktische buitendouche

Roompot Noordzee Resort Vlissingen weet wat echte strandaanbidders nodig hebben; een luxe accommodatie direct op het strand! Bovendien liggen de accommodaties aan de voet van de duinen en vlak bij de boulevard en het centrum van Vlissingen. Alles wat u nodig hebt voor een geslaagde strandvakantie ligt aan uw voeten. Ga relaxen, zwemmen, wandelen, zandkastelen bouwen, fietsen of Vlissingen verkennen. Op het park is een fietsverhuur en broodjesservice. 

BOEK HIER EEN LUXE BEACH HOUSE

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.