Strandhuisje op het strand van Julianadorp

Kenmerken: ,

Strandhuisjes Julianadorp beschikt over zalige strandhuisjes, aan de rand van de duinen die uitkijken over het strand en de Noordzee! Het is werkelijk een super plekje!

Op het strand vakantie vieren en genieten van de zonsondergang en het eindeloze uitzicht over zee, terwijl uw kinderen vliegeren en krabbetjes en schelpen zoeken. Een droom …. Nee hoor, zeker niet als u een van deze bijzondere strandhuisjes in Julianadorp reserveert! Dichterbij de zee en het strand kunt u niet verblijven! De strandhuisjes op het strand van Julianadorp zijn niet voor niets zeer gewild! Ook de reviews zijn uitstekend! Bovendien is in en rond Julianadorp van alles te doen en te beleven. Bezoek Fort Kijkduin en Den Helder en volg een surfles.

Strandhuisje met uitzicht op de Noordzee

Vanuit uw bed direct met uw blote voeten in het zand, rennen door de branding en bij het vallen van de avond, kunt u vanaf uw veranda, de zon in de zee zien zakken. Heerlijk – wat een top adresje! De strandhuisjes zijn compleet ingericht voor 6 personen met een woon- slaapkamer, een open keuken met magnetron en inductiekookplaat en een badkamer met douche en een toilet. Er zijn 2 slaapkamers en zijn bij aankomst de bedden op gemaakt. Door de grote glazen gevel zijn de huisjes niet alleen heerlijk ligt, ook krijgt u een geweldig binnen-buiten gevoel. Lekker zonnen of zwemmen; alles ligt letterlijk voor de deur! Over uw bagage hoeft u zich niet druk te maken, want er is een bagageservice vanaf de receptie

BOEK DEZE BUNGALOW