#Aanrader! Beach House van Roompot Beach Resort

Een vakantie op het strand is voor vele een droom! Als u een strandhuis op Roompot Beach Resort boekt, blijft het niet bij dromen.

Deze fijne strandhuisjes liggen op het strand van Oostkapelle en bieden plek aan 6 personen.  Alles is erop gericht om u een ontspannen verblijf te bieden en zijn de strandhuisjes voorzien van alle hedendaagse gemakken: een moderne keuken met koelkast, magnetron en afwasmachine, een zit- en eethoek met een smart TV, een badkamer en drie slaapkamers. Op de veranda staat een loungeset en de wifi is gratis! Vermaak is er voldoende op het oneindige strand en mag u gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabije Roompot Beach Resort. Waaronder een zwemparadijs, een minigolfbaan en een speeltuin.

U kunt genieten van:

  • Het jaarrond boekbaar en compleet ingericht
  • Terras is af te sluiten met een traphekje
  • Inclusies een bolderkar
  • Met uitzicht op de Noordzee en het strand

Wat kan een strandliefhebber zich nog meer wensen, dan wakker worden van het ruisen van de zee en lekker ontbijten met uitzicht op het strand en de zee. Na het ontbijt wandelt u zo het strand op! Deze strandhuisjes zijn ook ideaal voor gezinnen: geen gesjouw met strandspullen en parkeerproblemen. U bent gewoon meteen op de plaats van bestemming.

BOEK HIER HET 6-PERSOONS STRANDHUIS

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.