Strandhuisje van Roompot Beach Resort

Kenmerken: ,

Een vakantie op het strand is voor vele een droom! Als u het strandhuisje van Roompot Beach Resort boekt komen uw dromen uit. Op het strand met uitzicht op zee.

Wat kan een strandliefhebber zich nog meer wensen, dan na het wakker worden zijn eigen terras op te lopen om uit te kijken over het strand en de zee? Bijna niets, toch? Na een lekker en vers ontbijtje met uitzicht over het strand en de zee, wandelt u zo de trap af het strand op! Perfect! Deze strandhuisjes zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen: geen gesjouw met strandspullen, parkeerproblemen en wat al niet meer. U bent gewoon meteen op de plaats van bestemming. Uw kinderen kunnen uitwaaien, spelen in het zand en spetteren in de golven! Heerlijk!

Strandhuisje aan de Zeeuwse kust

Deze strandhuisjes liggen op het strand van Oostkapelle en bieden plek aan 6 of 4 personen.  Alles is erop gericht om u een ontspannen verblijf te bieden en zijn de strandhuisjes voorzien van alle hedendaagse gemakken: een moderne keuken met koelkast, magnetron en afwasmachine, een zit- en eethoek met een smart TV, een badkamer en drie slaapkamers. Op de veranda staat een loungeset en de wifi is gratis! Vermaak is er voldoende op het oneindige strand en mag u gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabije Roompot Beach Resort. Waaronder een zwemparadijs, een minigolfbaan en een speeltuin. Goed om te weten: deze strandhuisjes zijn het jaarrond boekbaar, dus ook in de (goedkopere) wintermaanden.

BOEK DEZE BUNGALOW