Strandhuisje van Roompot Beach Resort

Kenmerken: ,

 
Een vakantie op het strand is voor vele een droom! Als u het strandhuisje van Roompot Beach Resort boekt komen uw dromen uit. Op het strand met uitzicht op zee.

Wat kan een strandliefhebber zich nog meer wensen, dan na het wakker worden zijn eigen terras oplopen om uit te kijken over het strand en de zee? Na een ontspannen ontbijtje met mooi uitzicht loopt u zo de trap af het strand op! Deze strandhuisjes zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen: geen gesjouw met strandspullen, parkeerproblemen en wat al niet meer. U bent gewoon meteen op de plaats van bestemming. De kinderen kunnen heerlijk uitwaaien, spelen in het zand en spetteren in de golven!

Strandhuisje aan de Zeeuwse kust

De strandhuisjes zijn geschikt voor zes personen en tellen drie slaapkamers. Verder is er een zithoek met smart tv en een compleet ingerichte keuken met onder meer een afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook gratis Wi-Fi behoort tot de voorzieningen van deze accommodaties. Alles is erop gericht om u een ontspannen verblijf te bieden. Een leuke extra is de loungeset op het terras. Geniet ook van parkfaciliteiten als een zwemparadijs, minigolf, een kitesurfschool en kinderactiviteiten.

De strandhuisjes van Roompot zijn boekbaar voor 6 personen of 4 personen. Bovendien zijn deze strandhuisjes van Roompot het hele jaar door boekbaar, dus ook in de (goedkopere) wintermaanden en dat is vrij uniek!

BOEK DEZE BUNGALOW