#Tip! Lekker weg in een wellness bungalow op de Veluwe

Wilt u graag de dagelijkse routine ontvluchten? Duik dan de natuur in van de Veluwe en kom ‘thuis’ in een zalige wellness bungalow van Recreatiepark Beekbergen

Bij Recreatiepark Beekbergen op de Veluwe staan prachtige wellness bungalows. Een van de tóppers is de comfort bungalow met een sauna in de tuin. U kunt echter ook voor nog meer wellness kiezen door een 4- of 6-persoons superieur wellness bungalow te boeken. Dan treft u in uw eigen tuin niet alleen een sauna. Er is eveneens een buitendouche aanwezig. Al deze luxe vakantiehuizen beschikken over een mooi terras met een loungeset, waar u na een voortreffelijk wellness-momentje kunt nagenieten in de buitenlucht!

U kunt hier genieten van:

  • Uw eigen sauna in de tuin
  • Terras met comfortabele loungeset
  • Compleet uitgeruste keuken en luxe sanitair
  • Gratis Wifi en parkeren bij de accommodatie
  • Verwarmd buitenzwembad op het vakantiepark

Zin in dolle waterpret? Begeef u dan naar het verwarmd buitenzwembad. Voor de jongste gasten is er een apart kinderbad. Ook een speeltuin en sportveld ontbreken niet op Recreatiepark Beekbergen. Hier kunt u lekker rustig of juist actief ontspannen in een rustige en natuurrijke omgeving. De natuur van de Veluwe ligt aan uw voeten!

BOEK DEZE 4-PERSOONS SUPERIEUR WELLNESS BUNGALOW

BOEK DEZE 6-PERSOONS SUPERIEUR WELLNESS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.