Recreatiepark Beekbergen

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Verscholen in de Gelderse bossen vindt u Recreatiepark Beekbergen. Door deze ligging is het een perfect adres voor rust- en natuurliefhebbers. Na een fijne wandeling of een bezoekje aan Julianatoren of Apenheul neemt u nog een duik in het buitenzwembad.

Recreatiepark Beekbergen - Zwembad - 2
Recreatiepark Beekbergen - Zwembad - Speeltuin - 2
Recreatiepark Beekbergen - Speeltuin - 6
Recreatiepark Beekbergen - Vakantiegasten - 7
Recreatiepark Beekbergen - Vakantiegasten - Fietsverhuur - 6
Recreatiepark Beekbergen - Horeca - 14
Recreatiepark Beekbergen - Superieur 4 personen Wellness - 1
Recreatiepark Beekbergen - Superieur 4 personen Wellness - 10
Recreatiepark Beekbergen - Superieur 4 personen Wellness - 2
Recreatiepark Beekbergen - Deluxe 6 personen - 1
Recreatiepark Beekbergen - Comfort 6 personen Jacuzzi - 1
Recreatiepark Beekbergen - Comfort 6 personen Jacuzzi - 9
Recreatiepark Beekbergen - Comfort 5 personen - 1

Recreatiepark Beekbergen

Verscholen in de Gelderse bossen vindt u Recreatiepark Beekbergen. Door deze ligging is het een perfect adres voor rust- en natuurliefhebbers. U stapt zo vanuit uw bungalow de bossen in en beginnen de vele wandel- en fietsroutes pal voor uw voordeur! Breng ook een bezoekje aan Beekbergen, dit is een gezellig toeristisch dorpje met tal van winkels en terrasjes. Heeft u kinderen, trakteer deze dan op een middagje Kinderpretpark Julianatoren of Apenheul.

Recreatiepark Beekbergen: Verwarmd buitenzwembad

Recreatiepark Beekbergen is een gemoedelijk en rustig vakantiepark dat geschikt is voor jong en oud! In de zomermaanden staat het verwarmd buitenzwembad garant voor heel wat uurtjes waterplezier. Uw kinderen maken bommetjes en spelen en zwemmen ze met hun nieuwe vakantievriendjes. Terwijl u geniet van de zon op een van de ligbedden, rondom het zwembad. Ideaal! De allerkleinste gasten kunnen veilig en ongestoord spetteren in het verwarmd kinderbadje.

Wandelen en fietsen door de bossen

Door de ligging van Recreatiepark Beekbergen, midden in de bossen is een verblijf in elk seizoen een feestje. Geniet van de mooie warme kleuren in het najaar, terwijl in het voorjaar- en zomer de natuur prachtig fris groen kleurt. Vergeet uw wandelschoenen dus niet! Maar u kunt ook een fiets of een mountainbike huren. De mogelijkheden aan wandel- en fietsroutes zijn eindeloos. Kinderen kunnen terecht in de speeltuin en op het sportveld. Wifi is gratis en ook uw hond is welkom!

Gezellige horeca en gelijkvloerse chalets

Na een dagje dwalen door de Gelderse bossen, is het heerlijk thuiskomen in een van de gelijkvloerse vakantiechalets, die smaakvol en compleet zijn ingericht! U kunt dus zelf koken, maar u kunt ook aanschuiven in het parkrestaurant van Recreatiepark  Beekbergen. Liever een snelle hap dan biedt de snackbar uitkomst! Uw dagelijkse boodschappen zult u in de directe omgeving van Recreatiepark Beekbergen moeten doen. Maar dit is geen enkel probleem, gezien de ligging nabij Beekbergen.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Peuterbadje

Horeca

  • Restaurant
  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Sportveld

Bungalowparken nabij Recreatiepark Beekbergen

Het Lierderholt

Het Liederholt is perfect voor rustzoekers als voor jonge gezinnen. Duik in het verwarmd buitenzwembad, ravot in de speeltuin en speel een partijtje op de tennisbaan.

Lees meer
Heideheuvel

Wie van rust en natuur houdt in combinatie met een comfortabele bungalow, is op Heideheuvel aan het juiste adres. Daarbij heeft Heideheuvel ook leuke voorzieningen.

Lees meer
Droompark Beekbergen
Droompark Beekbergen

De Nederlandse natuur op zijn best. De bossen en uitgestrekte velden van de Veluwe zijn schitterend. De ideale plek om vakantie te vieren, met het hele gezin.

Lees meer
’t Schinkel

Op ’t Schinkel staat alles in het teken van ‘Koninklijk’ genieten. Ideaal voor jonge gezinnen! Slapen kan in en knusse bungalow of in een Drakenei. Supergaaf!

Lees meer
Vakantiepark Hoenderloo

De bosrijke omgeving en de fijne voorzieningen van vakantiepark Hoenderloo vormen de ideale combinatie voor een onbezorgde vakantie op de Veluwe.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Recreatiepark Beekbergen

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.