#Tip! Zalige logde met buiten-spa

Altijd al gedroomd van een luxe wellness vakantie? Boek dan deze luxe wellness lodge op De Esmeer met een eigen sauna en een buiten-spa.

Staat vakantie vieren voor u gelijk aan comfort en luxe? Dan kunt u er zeker van zijn dat deze wellness logde voor 5 personen op Recreatiepark De Esmeer een perfecte match is! Bij aankomst op het waterrijke vakantiepark voelt u zich tot rust komen. Het is helemaal fijn om te ontdekken dat in de tuin van uw logde een sauna en een buiten-spa klaarstaat. Dit is een goed begin! Verder zal ook de fijne inrichting van de lodge ervoor zorgen dat u zich hier thuis voelt. Kom samen rond de sfeerhaard of ga gezellig tafelen op uw terras aan het water.

U kunt hier genieten van:

  • Buiten-spa, sauna en buitendouche
  • Een eigen tuin met terras aan het water
  • Ligging tussen het Esmeer en de Maas
  • Grote recreatieplas met zandstrand

Uniek aan Recreatiepark De Esmeer is de ligging op een schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Watersportliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. Verder wandelt of fiets u hier ook zo de Gelderse bossen in. De aanwezigheid van speel- en sportvelden, de grote speeltuin, de diverse horecagelegenheden en de fietsverhuur maken uw vakantie helemaal compleet!

BOEK DEZE 5-PERSOONS WELLNESS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.