Het Esmeer

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Recreatiepark het Esmeer is een kleinschalig en rustig vakantiepark en een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan recreatiemeer ‘de Neswaarden‘ en beschikt over een eigen jachthaven.

Recreatiepark-het-esmeer-15
Recreatiepark-het-esmeer-14
Recreatiepark-het-esmeer-13
Recreatiepark-het-esmeer-12
Recreatiepark-het-esmeer-1
Recreatiepark-het-esmeer-11
Recreatiepark-het-esmeer-8
Recreatiepark-het-esmeer-5
Recreatiepark-het-esmeer-7
Recreatiepark-het-esmeer-bungalow-6
Recreatiepark-het-esmeer-bungalow-5
Recreatiepark-het-esmeer-bungalow-2
Recreatiepark-het-esmeer-bungalow-3
Recreatiepark-het-esmeer-bungalow-4
Recreatiepark-het-esmeer-bungalow-1
Recreatiepark-het-esmeer-4
Recreatiepark-het-esmeer-10
Recreatiepark-het-esmeer-3
Recreatiepark-het-esmeer-9
Recreatiepark-het-esmeer-6
Recreatiepark-het-esmeer-2

Het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer is gelegen aan de Neswaarden, een gratis toegankelijk recreatiegebied, in het dorpje Aalst, wat een veilig alternatief is voor het zwemmen in de Maas. Naast zwemmen kunt u ook luieren op het zandstrand en is er een speeltuin. Bovendien ligt de Efteling, ook op zo’n 25 autominuten. Ideaal voor gezinnen! Daarnaast is een dagje Den Bosch ook een aanrader. Shoppen, over de Binnendieze varen en van een Bossche bol smullen. Heerlijk!

Wat is er te doen op Recreatiepark het Esmeer

TopPark Recreatiepark het Esmeer is een kleinschalig en rustig vakantiepark en een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien Recreatiepark het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen haven. Vaar er op uit of ga lekker zwemmen en luieren op het zandstrand van de recreatieplas Neswaarden. De recreatieplas is meteen ook de belangrijkste voorziening van Recreatiepark het Esmeer.

Naast waterpret beschikt Recreatiepark het Esmeer ook over een voetbalveld, een speeltuin en in de schoolvakanties is er ook een animatieteam aanwezig. Wat dacht u van knutseluurtjes, sportwedstrijden en een kinderdisco? Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen. Gooi een hengel uit op het park of in de omgeving en huur een fiets en trek er op uit om de veelzijdige omgeving van de Bommelerwaard te verkennen. Vraag naar de mooiste plekjes bij de receptie

Op Recreatiepark het Esmeer verblijft u in chalets, die compleet zijn ingericht. U kunt dus zelf prima uw maaltijd koken, maar u kunt ook aanschuiven in het parkrestaurant. Terwijl u hier geniet van een lunch of diner heeft u en mooi uitzicht op de jachthaven en het Esmeer. Voor al uw dagelijkse boodschappen moet u in Aalst of in een van de omringende dorpjes zijn.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Recreatiemeer met zandstrand en speeltuin

Horeca

  • Restaurant
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Haven
  • Sportvelden
  • Animatieteam (in het hoogseizoen, tijdens schoolvakanties en weekenden (vanaf Pasen))

Bungalowparken nabij Het Esmeer

Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

Lees meer
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Lees meer
Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Het Esmeer

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.