Het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer is een kleinschalig en rustig vakantiepark en een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien het Esmeer grenst aan recreatiemeer ‘de Neswaarden‘ en beschikt over een eigen jachthaven.

  • Hier geniet u van rust, maar ook fietsen en wandelen
  • Gelegen aan recreatieplas het Esmeer, vissen, surfen en zwemmen
  • Tip: ga met de kinderen een dagje naar de Efteling

Boek Het Esmeer direct bij TopParken:

Het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer is gelegen aan de Neswaarden, een gratis toegankelijk recreatiegebied, in het dorpje Aalst, wat een veilig alternatief is voor het zwemmen in de Maas. Naast zwemmen kunt u ook luieren op het zandstrand en is er een speeltuin. Bovendien ligt de Efteling, ook op zo’n 25 autominuten. Ideaal voor gezinnen! Daarnaast is een dagje Den Bosch ook een aanrader. Shoppen, over de Binnendieze varen en van een Bossche bol smullen. Heerlijk!

Wat is er te doen op Recreatiepark het Esmeer

TopPark Recreatiepark het Esmeer is een kleinschalig en rustig vakantiepark en een goede keuze voor gezinnen, die graag op en rond het water vertoeven. Aangezien Recreatiepark het Esmeer grenst aan de Neswaarden en beschikt over een eigen haven. Vaar er op uit of ga lekker zwemmen en luieren op het zandstrand van de recreatieplas Neswaarden. De recreatieplas is meteen ook de belangrijkste voorziening van Recreatiepark het Esmeer.

Naast waterpret beschikt Recreatiepark het Esmeer ook over een voetbalveld, een speeltuin en in de schoolvakanties is er ook een animatieteam aanwezig. Wat dacht u van knutseluurtjes, sportwedstrijden en een kinderdisco? Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen. Gooi een hengel uit op het park of in de omgeving en huur een fiets en trek er op uit om de veelzijdige omgeving van de Bommelerwaard te verkennen. Vraag naar de mooiste plekjes bij de receptie

Op Recreatiepark het Esmeer verblijft u in chalets, die compleet zijn ingericht. U kunt dus zelf prima uw maaltijd koken, maar u kunt ook aanschuiven in het parkrestaurant. Terwijl u hier geniet van een lunch of diner heeft u en mooi uitzicht op de jachthaven en het Esmeer. Voor al uw dagelijkse boodschappen moet u in Aalst of in een van de omringende dorpjes zijn.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Recreatiemeer met zandstrand en speeltuin

Horeca

  • Restaurant
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Haven
  • Sportvelden
  • Animatieteam (in het hoogseizoen, tijdens schoolvakanties en weekenden (vanaf Pasen))

Plattegrond Het Esmeer

Bekijk hier de plattegrond van de Het Esmeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Het Esmeer

Bekijk hier de plattegrond van de Het Esmeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Het Esmeer

Aanbiedingen

Een onvergetelijke zomer bij TopParken

Bent u op zoek naar een heerlijk verblijf voor de zomervakantie in Nederland? Bekijk dan zeker de 12 vakantieparken van TopParken. De TopParken liggen prachtig…

Naar aanbieding

Vier uw voorjaarsvakantie bij TopParken

Vier het voorjaar op een van de vakantiepark van Topparken. U heeft keuze uit 12 vakantieparken. U vindt de Topparken in het bos en aan…

Naar aanbieding

Ook interessant over Het Esmeer

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.