Bungalow Pluto: de hond wil ook mee!

Het hele jaar door is uw hond uw trouwe maatje, die laat u niet achter als u op vakantie gaat. Op RCN De Noordster is uw hond van harte welkom in Bungalow Pluto!

Mooi verscholen tussen het groen van vakantiepark RCN De Noordster prijkt Bungalow Pluto. De hond begint al speels te kwispelen en voelt dat hij welkom is in deze 2-persoons hondenbungalow. Er is een hondenkamer met XL bench, kunststof hondenmand en voerbak. Ook het terras is omheind (120 cm hoog), zodat u samen met de hond buiten kunt genieten. Op het park vindt u diverse honden-afvalzakjesdispensers en in de parkwinkel is hondenvoer te koop. De bungalow is comfortabel uitgerust met een open keuken, woonkamer met houtkachel en tv, een douche en toilet en een gemeubileerd terras. 

U kunt hier genieten van:

  • Een eenvoudige bungalow in het groen en veel privacy
  • Hondenvoorzieningen: bench, hondenmand en voerbak
  • Een omheind terras met terrasmeubilair
  • Met speciale hondenkamer
  • Ligging nabij Nationaal Park Dwingelderveld

RCN De Noordster ligt in Dwingeloo in Drenthe, in de betoverende omgeving van Nationaal Park Dwingelderveld. Trek eropuit in de natuur, bezoek nostalgische Drentse dorpen of een van de talloze musea en attracties in de omgeving. Op het park is een fietsverhuur, een tennisbaan, jeu-de-boulesbaan en midgetgolfbaan. Het verwarmd buitenzwembad naast het park is gratis toegankelijk.

BOEK BUNGALOW PLUTO

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.