Rabbit Hill: vakantiepret met uw hond!

Een van de populairste vakantiebestemmingen onder hondenbezitters is de Veluwe; boek daarvoor een comfortabele 6-persoons hondenbungalow op Landal Rabbit Hill!

Dankzij de 6-persoons hondenbungalow beleeft elk gezinslid een topvakantie, inclusief de hond. De hondenbungalow op Landal Rabbit Hill is voorzien van hondenmand, bench, voer- en drinkbak en een omheinde tuin. Het welkomstpakket zal bij uw hond ook vast in de smaak vallen! Na ravotten in de bossen, biedt de hondendouche op het Landal park uitkomst. Ook de parkshop is bedacht op uw trouwe viervoeter; koop hier hondenvoer en andere hondenproducten. Uw bungalow is voorzien van een keuken met o.a. een vaatwasser en magnetron, in de woonkamer vindt u een flatscreen-tv en spellendoos en de moderne badkamers en slaapkamers maken uw verblijf extra aangenaam.

U kunt hier genieten van:

  • Praktische hondenvoorzieningen
  • Omheinde tuin met terras en terrasmeubilair
  • Binnenzwembad met waterattracties en buitenzwembad
  • Ligging dicht bij losloopgebied Speulderbos
  • Lees hier alles over de speciale → voorzieningen voor de hond

Landal Rabbit Hill ligt in de natuur van de Veluwe in Nieuw-Milligen; de perfecte bestemming voor wandel- en fietstochten. Op het Landal park is veel vakantiepret te beleven, o.a. in het binnenzwembad met waterglijbaan, stroomversnelling, kinderbad en andere waterattracties. Op warme dagen is het buitenzwembad een heerlijke plek om te vertoeven. Er is ook een indoor speelparadijs, Bollo Club, dierenweide en natuurspeeltuin.

BOEK DEZE 6-PERS. HONDENBUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.