10 kindvriendelijke vakantieparken Duitsland

Duitsland is nog altijd een van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Nederlanders! Niet vreemd, want Duitsland herbergt heel veel moois. Van oneindige bossen, bergen en dalen tot bruisende steden en pittoreske dorpjes. Of u nu in de zomer of in de winter Duitsland bezoekt, elk jaargetijden heeft haar charmes. Duitsland is ook groot en als u graag verblijft op een vakantiepark, dan is de kans groot dat dit een flinke zoektocht wordt, want het is niet altijd eenvoudig een kindvriendelijk vakantiepark in Duitsland te vinden.

We helpen u graag op weg en hebben de fijnste kindvriendelijke vakantieparken in Duitsland voor u op een rijtje gezet. Inclusief de reistijd vanaf Utrecht en/of Maastricht.

Dwergter Sand: Familievakantie in de natuur

Nog z’n heerlijk kindvriendelijk vakantiepark in Duitsland is Landal Dwergter Sand. Ook dit vakantiepark ligt op slechts 2.45 autominuten vanaf Utrecht. Ideaal! De omgeving is bosrijk en perfect voor lange wandelingen. Maar grote kans dat u kinderen eerst willen zwemmen en bij mooi weer kunt u ook terecht in het grote natuurmeer met een zandstrand. Maar ook een sportveld, speeltuin en een fun en entertainment-programma ontbreken niet. U verblijft in vrijstaande bungalows die gelegen zijn op ruime kavels, zodat kinderen alle ruimte hebben om buiten te spelen.

Park Allgäu: Luxe aan de voet van de Alpen

Zoekt u heel veel vertier en vermaak? Dan moet u Center Parcs Allgäu bezoeken! Want dit gloednieuwe vakantiepark is het paradepaartje van Center Parcs! Het vakantiepark heeft namelijk het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken. Want niet alleen is er heel veel waterpret, ook is er een geweldige Spa, zijn er heel veel kinderactiviteiten en sportvoorzieningen. Grote kans dat u een week nodig heeft om alle voorzieningen uit te proberen! Goed om te weten, op bepaalde tijdstippen bent u welkom in de Spa. Samen met uw kinderen kunt u dan genieten van de sauna’s, binnen -en buitenbaden en jacuzzi’s.

  • Lees meer over Center Parcs Allgäu
  • Gelegen op slechts 7,5 uur rijden vanaf Utrecht
  • Ideaal voor gezinnen van alle leeftijden
Bispinger Heide

Bispinger Heide: Heel veel waterpret!

Bispinger Heide is een 5-Birdie park wat inhoud dat dit park tot het topsegment van Center Parcs behoort Aan voorzieningen dus geen gebrek! Wat dacht je van het tropisch zwembad met een golfslagbad, een wildwaterbaan, een buitenbad en een kinder-doe-bad? Daarnaast is er eindeloos speelplezier in de diverse speeltuinen en de indoorspeeltuin Baluba. Of wat dacht u van laser gamen en durft u het aan om via een kabelbaan van 100 meter lang en 12 meter hoog van de ene naar de andere kant te zoeven? Bovendien heeft dit kindvriendelijk vakantiepark in Duitsland ook een ruime keuze aan gewone alsook aan bijzondere accommodaties.

Landal Mont Royal: Vakantie tussen de wijnvelden

Landal Mont Royal is een rustig vakantiepark dat hoog gelegen is tussen de wijnvelden van de Moezel! Vanaf het Landal park heeft u een prachtig uitzicht over de Moezel! Wilt u optimaal genieten van dit fabelachtig uitzicht, boek dan een van de bungalows, die aan de rand liggen van Mont Royal. Het kindvriendelijke vakantiepark in Duitsland, is iets kleiner dan Landal Sonnenberg en hierdoor ook wat rustiger. Er is een binnenzwembad met peuterbadje, een recreatieprogramma, een midgetgolfbaan, een Bollo club en een grote speeltuin. Ook is er een restaurant met panorama-terras en een parkshop. Fietsen zijn te huur op het park.

  • Lees meer over Landal Mont Royal
  • Gelegen op slechts 3.5 uur rijden vanaf Utrecht
  • Gelegen op slechts 2 uur rijden vanaf Maastricht

Landal Warsberg: Eindeloos speelplezier

Landal Warsberg ligt nabij Saarburg, een mooie maar ook nog vrij onbekende Duitse streek. Onterecht, want het is een mooie en afwisselende streek, die gezinnen veel te bieden heeft! Landal Warsberg is een gemoedelijk familiepark, met veelal vrijstaande bungalows, waardoor kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Maar ook een overdekt zwembad, een grote buitenspeeltuin en een minigolfbaan zijn aanwezig. Net als een multifunctioneel sportveld en een gezellig restaurant met een terras dat uitzicht geeft op de speeltuin. Supergaaf is ook de zomerrodelbaan vanaf Landal Warsberg naar het stadje Saarburg onder aan de berg. U verblijft in een 4 of 6 persoons bungalow, maar u kunt ook kiezen voor een safaritent.

  • Lees meer over Landal Warsberg
  • Gelegen op slechts 4 uur rijden vanaf Utrecht
  • Gelegen op slechts 2.5 uur rijden vanaf Maastricht
Naast de bovengenoemde 10 kindvriendelijke vakantieparken in Duitsland. Zijn er natuurlijk nog veel meer vakantieparken in Duitsland. Bekijk hier alle vakantieparken in Duitsland en zoek en boek het perfecte vakantiepark in Duitsland.