3 vakantieparken in de Moezel

De Moezel is een geliefde vakantieregio! Niet verwonderlijk! Want de natuur is er prachtig: heuvels met wijngaarden, bossen, pittoreske dorpjes en de Rijn en Moezel bepalen hier het landschap. Een boottocht over de Moezel mag dus niet ontbreken! Bewonder en bezoek ook de vele indrukwekkende burchten en kastelen, waarvan de Reichsburg van Cochem de bekendste en tevens ook de meest indrukwekkend is. Een dagje shoppen kan in Trier en Cochem. Vergelijk en boek hier één van de vakantieparken in de Moezel.

Roompot Cochem

Roompot heeft naast een groot aantal vakantieparken in Nederland ook een vakantiepark in de Moezel. Dit Roompot park is populair en is het een ideale uitvalsbasis om de Moezel te verkennen. Cochem ligt vlakbij en ook Trier is prima bereikbaar. Voor kinderen is er gratis animatie en zorgt het binnenzwembad ook bij wat minder weer voor vermaak. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 9- en 18-holes golfbaan, compleet met oefengreens en een pitching- en chipping area. Na een actief dagje kunt u eten of BBQ bij uw eigen bungalow, maar u kunt ook inschrijven voor het buffet of kiezen voor de snackbar. Interesse? Boek hier Roompot Cochem.

 
Favoriet

Ferienresort Cochem

Gastbeoordeling 8,7 score van 32 gast(en)

Duik in het binnenzwembad en speel een partijtje golf, maar ook het Moezellandschap en het stadje Cochem, maken het park tot een geliefde vakantiebestemming.

Meer park info »

  • Golfvakantie
 
Favoriet

Sonnenberg

Gastbeoordeling 8,3 score van 10 gast(en)

Sonnenberg is een fijn adresje voor gezinnen. Een binnenzwembad, binnen- en buitenspeeltuin én het unieke Moezellandschap geven u een heerlijk vakantiegevoel.

Meer park info »

  • Kindvriendelijk
 
Favoriet

Landal Mont Royal

Gastbeoordeling 8,3 score van 18 gast(en)

Het fraaie heuvellandschap aan de Moezel is de plek om vakantie te vieren. Plons in het binnenzwembad, speel een partijtje minigolf of verken de omgeving.

Meer park info »

  • Nabij Cochem