Christelijke vakantieparken

Nederland telt veel verschillende vakantieparken, van groot en bruisend tot kleinschalig en heerlijk rustig. Voor elke vakantiewens is er een bungalowpark. Zo ook voor christelijke gezinnen, die graag vakantie vieren met gelijkgestemden. Het aanbod aan christelijke vakantieparken is niet ruim, maar in Nederland, Frankrijk en Luxemburg zijn een aantal christelijke vakantieparken, waar een kerkdienst plaatsvindt en waar de zondagsrust gehandhaafd wordt.

De vakantiekerk bij RCN is muzikaal en inspirerend

De RCN vakantieparken vindt u zowel in Nederland als in Frankrijk. De RCN vakantieparken zijn schitterend gelegen, hebben elk een eigen karakter, heeft fijne voorzieningen en heeft u een ruime keuze aan verblijfsaccommodaties. Daarnaast worden op alle 17 RCN vakantieparken in Nederland en Frankrijk gedurende de schoolvakanties in de zomer, een muzikale en inspirerende vakantiekerk georganiseerd. De vakantiekerk wordt al ruim 60 jaar gehouden. Elk jaar heeft deze vakantiekerk een eigen thema.

Christelijk vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer is gelegen in de bossen, vlakbij Assen. Een uitstapje, is dan ook snel gemaakt. Daarnaast is de omgeving schitterend om te verkennen, rust en natuur maar ook actief en avontuurlijk. Maar de kans is groot dat u hier geen behoefte aan heeft, zoveel voorzieningen biedt Witterzomer. Een buitenzwembad, een zwemvijver met zandstrand, een visvijver, een uitdagend avonturenpad en een binnen- en buitenspeeltuin. U verblijft in vakantiebungalows, die gelegen zijn in het groen.

  • Van Pasen t/m september vinden er oecumenische kerkdiensten plaats, die vaak door koren muzikaal wordt begeleid. Tijdens het hoogseizoen verzorgen twee recreatiepastors ieder drie weken pastoraat.

Christelijk Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet ligt aan het Veluwemeer, hierdoor is het een uitstekende keuze voor waterliefhebbers. Zwemmen en dobberen in het Veluwemeer en lekker languit op een dekentje op het strandje. Ook het huren van een kano of waterfiets is mogelijk. Daarnaast is er ook een kinderspeelplaats met airtrampoline, een groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld. Ook de Veluwse bossen liggen op korte afstand van Familiehuis Nunspeet

  • Op het christelijk vakantiepark familiehuis Nunspeet is zondagsrust gewenst. Dit houdt in dat de receptie op zondag gesloten is en aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk is. Op zondag zullen er dan ook geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden.

Hoge Hexel | Gemoedelijk christelijk vakantiepark

Hoge Hexel is een gemoedelijk christelijk vakantiepark, midden in het groene Twentse landschap. Zowel voor rust- als natuurliefhebbers en ook voor gezinnen, is Hoge Hexel een prima keuze. De bungalows zijn rustig gelegen en vanuit uw bungalow, wandelt u zo de bossen in. Zwemmen kan in het binnenzwembad met waterglijbaan en de speelvijver met zandstrand. Daarnaast is er ook een binnen- en buitenspeeltuin en een recreatieteam in de schoolvakanties.

  • Op Hoge Hexel is zondagsrust gewenst, waardoor de voorzieningen op zondag gesloten zijn.

Het Beter uit Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf ligt verscholen in de schitterende natuur van de Luxemburgse Ardennen. Geen grootschalig vermaak, maar rust en genieten van de natuur staat hier voorop! Lekker ravotten kan op de speel- en sportvelden en de speeltuintjes die verspreid liggen over het park. Daarnaast is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden met sport en spel en het verkennen van de natuur en cultuur.

  • De christelijke identiteit is belangrijk op Walsdorf! Elke zondag zijn er kerkdiensten in de buurt van het vakantiepark. Daarnaast zijn er goede gesprekken op de mannen-en vrouwen ochtenden. 

Vakantiepark Betteld Zelhem

Vakantiepark Betteld Zelhem ligt in de Achterhoek, een prachtige streek met een uniek landschap. Ideaal als u graag fietst of wandelt. Maar ook vakantiepark Betteld Zelhem biedt veel vermaak. Zo is er een buitenzwembad, een recreatiemeer met zandstrand en een grote speeltuin met een zandbak. Bovendien kunt u elke schoolvakantie terecht voor verdiepende bijbelstudies, kunnen de kinderen meedoen aan MEGA-Kids en voor de tieners is er het unieke Royal Adventure.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.