Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf ligt verscholen in de schitterende natuur van de Luxemburgse Ardennen. Geen grootschalig vermaak, maar rust en genieten van de natuur staat hier voorop! Iedereen is welkom, maar het park heeft wel een christelijke identiteit.

  • Rustig en groen vakantiepark met christelijke identiteit
  • Enkele speeltuintjes, sportvelden en recreatieprogramma
  • Geniet aan de oever van het beekje of huur een kano

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf ligt in Luxemburg in de buurt van Vianden. Het is een oase van rust midden in de natuur. Er loopt zelfs een kabbelend beekje door het vakantiepark. Bezoek ook het kasteel van Vianden. Er is een kabelbaan die u omhoog naar het kasteel brengt. Of ga wandelen in het Müllerthal. In de buurt kunt u ook mooie kanotochten maken. Een bezoek aan de stad Luxemburg of Trier is eveneens mogelijk. Een vakantieadresje voor gezinnen en rustzoekers!

Wat is er te doen op Vakantiepark Walsdorf?

Vakantiepark Walsdorf blinkt uit in kleinschaligheid, gemoedelijkheid en rust. Hier geen grootschalige faciliteiten, maar een van die zeldzame plekken waar u zich helemaal één met de natuur kunt voelen. Maar dit betekent niet dat er niets te doen is. Zo liggen er speel- en sportvelden en speeltuintjes verspreid over het park. Daarnaast is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden met sport en spel en het verkennen van de natuur en cultuur.

Vakantiepark Walsdorf is voor iedereen toegankelijk, maar heeft wel een christelijke identiteit. Zo worden er bijvoorbeeld ‘Sing-ins’ georganiseerd en vinden er in het hoogsezoen dagsluitingen en gespreksgroepen plaats – om zo met elkaar van gedachten te wisselen over Bijbelse thema’s. De zondagse Nederlandstalige kerkdiensten vinden doorgaans plaats in de indrukwekkende kerken van Diekirch en Vianden. Deze vakantiekerkdiensten worden druk bezocht.

De ontmoetings plek op vakantiepark Walsdorf is het restaurant. Zowel snacks als locale gerechten staan hier op de menukaart. Zelf koken en hiervoor uw boodschappen doen kan in de parkwinkel. In de vroege morgen haalt u hier ook verse broodjes. Om uw ervaring in de natuur nog completer te maken, kunt u een safaritent of mobilhome huren. Kortom, op zoek naar een park met een christelijke identiteit of op zoek naar een rustig adresje, dan is vakantiepark Walsdorf ideaal!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Geen zwembad aanwezig

Horeca

  • Restaurant/brasserie

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Recreatieteam (met een Bijbelse context)
  • Sport- en speelvelden

Plattegrond Vakantiepark Walsdorf

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Walsdorf (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Walsdorf

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.