Vakantiepark Walsdorf

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Vakantiepark Walsdorf ligt verscholen in de schitterende natuur van de Luxemburgse Ardennen. Geen grootschalig vermaak, maar rust en genieten van de natuur staat hier voorop! Iedereen is welkom, maar het park heeft wel een christelijke identiteit.

Rivier-Christelijke-camping-kindvriendelijk-1024x683
walsdorf-g
walsdorf-v
walsdorf
walsdorf-f
walsdorf-b
walsdorf-a

Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf ligt in Luxemburg in de buurt van Vianden. Het is een oase van rust midden in de natuur. Er loopt zelfs een kabbelend beekje door het vakantiepark. Bezoek ook het kasteel van Vianden. Er is een kabelbaan die u omhoog naar het kasteel brengt. Of ga wandelen in het Müllerthal. In de buurt kunt u ook mooie kanotochten maken. Een bezoek aan de stad Luxemburg of Trier is eveneens mogelijk. Een vakantieadresje voor gezinnen en rustzoekers!

Wat is er te doen op Vakantiepark Walsdorf?

Vakantiepark Walsdorf blinkt uit in kleinschaligheid, gemoedelijkheid en rust. Hier geen grootschalige faciliteiten, maar een van die zeldzame plekken waar u zich helemaal één met de natuur kunt voelen. Maar dit betekent niet dat er niets te doen is. Zo liggen er speel- en sportvelden en speeltuintjes verspreid over het park. Daarnaast is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden met sport en spel en het verkennen van de natuur en cultuur.

Vakantiepark Walsdorf is voor iedereen toegankelijk, maar heeft wel een christelijke identiteit. Zo worden er bijvoorbeeld ‘Sing-ins’ georganiseerd en vinden er in het hoogsezoen dagsluitingen en gespreksgroepen plaats – om zo met elkaar van gedachten te wisselen over Bijbelse thema’s. De zondagse Nederlandstalige kerkdiensten vinden doorgaans plaats in de indrukwekkende kerken van Diekirch en Vianden. Deze vakantiekerkdiensten worden druk bezocht.

De ontmoetings plek op vakantiepark Walsdorf is het restaurant. Zowel snacks als locale gerechten staan hier op de menukaart. Zelf koken en hiervoor uw boodschappen doen kan in de parkwinkel. In de vroege morgen haalt u hier ook verse broodjes. Om uw ervaring in de natuur nog completer te maken, kunt u een safaritent of mobilhome huren. Kortom, op zoek naar een park met een christelijke identiteit of op zoek naar een rustig adresje, dan is vakantiepark Walsdorf ideaal!

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Geen zwembad aanwezig

Horeca

  • Restaurant/brasserie

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Recreatieteam (met een Bijbelse context)
  • Sport- en speelvelden

Bungalowparken nabij Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Eifellux

De Duitse Eifel is elk seizoen een oase van rust. Met rotsformaties en bosrijke hellingen. Ideaal voor uitdagende wandelingen. U verblijft op Eifellux een rustig adresje.

Lees meer
Vakantiepark La Sapinière

La Sapinière is de ideale uitvalsbasis voor wie zich wil laten betoveren door de pracht van Luxemburg. Wandelen- en mountainbiken of neem een duik in het zwembad.

Lees meer
Eifel Prümtal

Eifel Prümtal is voor zowel natuur- als actieve gezinnen een prima keuze! Zo kunt u fietsen huren om het landschap van de Eifel te verkennen. Ook aan wandelroutes geen gebrek.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiepark Walsdorf

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.