Halloween vieren tijdens de (herfst) vakantie.

Oktober is de maand van Halloween en ook op verschillende vakantieparken worden er (spannende) Halloween activiteiten georganiseerd. Sommige vakantieparken pakken het groots aan, er is zelfs een vakantiepark met een echt groot spookhuis. Maar u kunt ook meedoen met een zombie run en dwalen door een doolhof. Maar ook pompoen versieren of een Halloween parade behoort tot de mogelijkheden. We tippen de verschillende vakantieparken waar u lekker kunt griezelen.

De speciale Halloween activiteiten vinden plaats in het Halloween weekend en in de maand oktober – dus ook in de herfstvakantie.

 

Beach Resort: trick & treat en spannende spooktocht

Vier Halloween aan de Hollandse kust en boek een verblijf op Roompot Beach Resort! Speciaal voor de jonge gasten worden er namelijk (griezel) activiteiten georganiseerd! Lekker dansen met Koos Konijn in de Halloween minidisco, pompoen versieren en wie maakt de griezeligste pizza? En wie durft zijn eigen toverdrank te drinken? Voor wie durft, kan meelopen met de spannende spooktaculaire Trick & Treat tocht! De Halloween festiviteiten duren van 12 oktober tot 1 november 2018.

Bekijk het complete programma
 

Center Parcs - griezelen en plezier

Zin om samen te griezelen – kijk dan ook eens bij Center Parcs, want bij Center Parcs gaat Halloween niet onopgemerkt voorbij! Luister vol spanning naar de Halloween voorleesverhaaltjes, doe met het hele gezin mee aan de griezelig Halloween Quiz Night en de Trick or Treat Parade. En kom naar de spookachtig Halloween Pool Party in de Aqua Mundo. Maar ook een workshop pompoen versieren ontbreekt niet! Interesse? Vanaf 28 september t/m 4 november kunt u komen griezelen.

Boek een griezel verblijf