Halloween vieren tijdens de (herfst) vakantie

Oktober is de maand van Halloween en ook op verschillende vakantieparken worden er (spannende) Halloween activiteiten georganiseerd. Dans mee met de Halloween clubdans, ga samen met uw kinderen pompoen versieren en ook een Halloween minidisco staat bij zowel Roompot als Center Parcs op het programma. Maar pas op, in de avond kunt u ook zomaar oog in oog staan met een griezel. We tippen de verschillende vakantieparken waar u lekker kunt griezelen.

De speciale Halloween activiteiten vinden plaats in het Halloween weekend en in de maand oktober – dus ook in de herfstvakantie.

Griezelen en pret bij Center Parcs

Zin om samen te griezelen – kijk dan ook eens bij Center Parcs, want bij Center Parcs gaat Halloween niet onopgemerkt voorbij! Luister vol spanning naar de Halloween voorleesverhalen en dans op de Halloween-beats tijdens de Halloween disco. Voor wie durft, laat zich spookachtig verrassen door het mobiele Halloween entertainment team dat zomaar rond uw cottage kan sluipen. Spannend! Maar ook een workshop pompoen versieren ontbreekt niet!

Duik de natuur in met Landal

In de herfstvakantie kunt u op diverse Landal parken typische herfst activiteiten ondernemen. Zoals help de vogels een handje en knutsel een vetbol voor in uw tuin of balkon. Ga samen op ontdekking in de natuur met de Natuurontdekbox. Bovendien ontdekt u tijdens deze ontdekkingstocht ook belangrijke weetjes over de natuur. Ook leuk is de herfstlichtjestocht! Of wat dacht u van brownies bakken, popcorn poffen en marshmallows roosteren boven het kampvuur? Interesse in deze activiteiten? Boek dan een bungalow op een van de deelnemende Landal parken.