Halloween vieren tijdens de (herfst) vakantie

Oktober is de maand van Halloween en ook op verschillende vakantieparken worden er (spannende) Halloween activiteiten georganiseerd. Dans mee met de Halloween clubdans, ga samen met uw kinderen pompoen versieren en ook een Halloween minidisco staat bij zowel Roompot als Center Parcs op het programma. Maar pas op, in de avond kunt u ook zomaar oog in oog staan met een griezel. We tippen de verschillende vakantieparken waar u lekker kunt griezelen.

De speciale Halloween activiteiten vinden plaats in het Halloween weekend en in de maand oktober – dus ook in de herfstvakantie.

Griezelen en subtropische waterpret bij Center Parcs

Zin om samen te griezelen – kijk dan ook eens bij Center Parcs, want bij Center Parcs gaat Halloween niet onopgemerkt voorbij! Luister vol spanning naar de Halloween voorleesverhalen en dans op de Halloween-beats tijdens de Halloween disco, knutsel een dierenmasker en maak een eigen kaars. Voor wie durft, laat zich spookachtig verrassen door het Halloween entertainment team dat zomaar rond uw cottage kan sluipen. Maar ook een workshop pompoen versieren ontbreekt niet!

Duik de natuur in met Landal

In de herfstvakantie kunt u op diverse Landal parken typische herfst activiteiten ondernemen. Zo kunt u samen met uw kinderen op ontdekking op het vakantiepark en u verzamelt via de Landal Adventure App verschillende grondstoffen. Deze dienen als basis van een digitale boomhut. Bovendien ontdekt u tijdens deze ontdekkingstocht ook leuke weetjes over de natuur. Of wat dacht u van popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur en pompoen snijden? Interesse in deze activiteiten? Boek dan een bungalow op een Landal vakantiepark.

Griezelen op Park Molenheide

In de maand oktober en november is Park Molenheide in de ban van Halloween. De bladeren vallen van de bomen en het avonddonker zet vroeg in. Tijd dus voor de 100% kindvriendelijke Halloweentochten. Deze zijn afgestemd op jongere kinderen, maar toch spannend. Ook spannend is de succesvolle familiezoektocht en ook Sara de Sprinkhaan, heeft een aantal fijne en spannende Halloween activiteiten bedacht. Oftewel, volop spanning en griezelen op Park Molenheide.

Herfst activiteiten bij Roompot

Proef de magische sfeer van de herfst en geniet van de workshops en activiteiten voor jong en oud op de diverse Roompot vakantieparken. Ga er lekker op uit en ontdek zoveel mogelijk diertjes en insecten met een nieuwe natuurbingo. En als u dan toch buiten bent, verzamel dan meteen zoveel mogelijk blaadjes en takjes. Hier kunt u namelijk de mooiste natuurkunst mee bouwen. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Er zijn pickup & play pakketten verkrijgbaar waarmee u uw eigen lampion kunt maken in u huisje. 

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.