Halloween vieren tijdens de (herfst) vakantie

Oktober is de maand van Halloween en ook op verschillende vakantieparken worden er (spannende) Halloween activiteiten georganiseerd. Dans mee met de Halloween clubdans, ga samen met uw kinderen pompoen versieren en ook een Halloween minidisco staat bij zowel Roompot als Center Parcs op het programma. Maar pas op, in de avond kunt u ook zomaar oog in oog staan met een griezel. We tippen de verschillende vakantieparken waar u lekker kunt griezelen.

De speciale Halloween activiteiten vinden plaats in het Halloween weekend en in de maand oktober – dus ook in de herfstvakantie.

Halloween bij Roompot

Ook bij Roompot kunnen u en uw kinderen Halloween vieren! Halloween wordt 9 oktober op de Weerterbergen op een magische manier geopend. Natuurlijk is ook Koos Konijn van de partij! Begin de dag met de Halloween clubdans. Doe mee met het pompoen versieren en ook de heksenbingo voor kinderen is superspannend! Nieuw dit jaar zijn de pick-up points waar u Halloween DIY pakketten kunt ophalen voor het maken van bijvoorbeeld een lantaarn of pompoen.

Griezelen en pret bij Center Parcs

Zin om samen te griezelen – kijk dan ook eens bij Center Parcs, want bij Center Parcs gaat Halloween niet onopgemerkt voorbij! Luister vol spanning naar de Halloween voorleesverhalen en dans op de Halloween-beats tijdens de Halloween disco. Voor wie durft, laat zich spookachtig verrassen door het mobiele Halloween entertainment team dat zomaar rond uw cottage kan sluipen. Spannend! Maar ook een workshop pompoen versieren ontbreekt niet!

Kom griezelen op vakantiepark De Boshoek

Kom griezelen op vakantiepark De Boshoek, want in het weekend van 16 t/m 19 oktober heeft Familie de Rillingen De Boshoek overgenomen! Want de sprookjesfiguren vieren vakantie op De Boshoek en zo ook de boze heks. Daarom heeft ze de andere sprookjesfiguren vergiftigd. Maar daar hield het niet mee op: “De gasten van De Boshoek zijn ook vele malen mooier”. De Heks is woedend en in staat om te vernietigen. Ze nodigt u en uw kinderen uit voor een welkomst drankje… Durft u te komen?

Duik de natuur in met Landal

In de herfstvakantie kunt u op diverse Landal parken typische herfst activiteiten ondernemen. Zoals help de vogels een handje en knutsel een vetbol voor in uw tuin of balkon. Ga samen op ontdekking in de natuur met de Natuurontdekbox. Bovendien ontdekt u tijdens deze ontdekkingstocht ook belangrijke weetjes over de natuur. Ook leuk is de herfstlichtjestocht! Of wat dacht u van brownies bakken, popcorn poffen en marshmallows roosteren boven het kampvuur? Interesse in deze activiteiten? Boek dan een bungalow op een van de deelnemende Landal parken.

Griezelen op Park Molenheide

In de maand oktober en november is Park Molenheide in de ban van Halloween. De bladeren vallen van de bomen en het avonddonker zet vroeg in. Tijd dus voor de 100% kindvriendelijke Halloweentochten. Deze zijn afgestemd op jongere kinderen, maar toch spannend. Ook spannend is de succesvolle familiezoektocht en ook Sara de Sprinkhaan, heeft een aantal fijne en spannende Halloween activiteiten bedacht. Oftewel, volop spanning en griezelen op Park Molenheide.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.