Halloween vieren tijdens de (herfst) vakantie

Oktober is de maand van Halloween en ook op verschillende vakantieparken worden er (spannende) Halloween activiteiten georganiseerd. Sommige vakantieparken pakken het groots aan, er is zelfs een vakantiepark met een groot spookhuis. Wandel mee met de griezelparade in het donkere vakantiepark! Maar ook pompoen versieren en een Halloween minidisco staan op het programma. We tippen de verschillende vakantieparken waar u lekker kunt griezelen.

De speciale Halloween activiteiten vinden plaats in het Halloween weekend en in de maand oktober – dus ook in de herfstvakantie.

Hof Domburg: spannende Halloweenshow

Vier Halloween aan de Hollandse kust en boek een verblijf op Roompot Hof Domburg! Speciaal voor de jonge gasten worden er namelijk (griezel) activiteiten georganiseerd! Lekker dansen met Koos Konijn in de Halloween minidisco, een pompoen versieren en wie maakt de griezeligste pizza? Griezel mee tijdens de spooktaculaire Trick & Treat tocht en probeer zoveel mogelijk snoepjes te verzamelen. De Halloween festiviteiten duren van 12 oktober tot 31 oktober 2019.

Center Parcs: griezelen en plezier

Zin om samen te griezelen – kijk dan ook eens bij Center Parcs, want bij Center Parcs gaat Halloween niet onopgemerkt voorbij! Luister vol spanning naar de Halloween voorleesverhaaltjes en dans op de Halloween-beats tijdens de Halloween disco. Wandel mee met de griezelparade in het donkere vakantiepark en kom naar de spookachtige Halloween pool party in de Aqua Mundo. Maar ook een workshop pompoen versieren ontbreekt niet!