Halloween vieren tijdens je vakantie. Spannend!

Oktober is de maand van Halloween en ook op verschillende vakantieparken worden er (spannende) Halloween activiteiten georganiseerd. Sommige vakantieparken pakken het groots aan, er is zelfs een vakantiepark met een echt groot spookhuis. Maar u kunt ook meedoen met een zombie run en dwalen door een doolhof. Maar ook pompoen versieren of een Halloween parade behoort tot de mogelijkheden. We tippen de verschillende vakantieparken waar je lekker kunt griezelen.

De speciale Halloween activiteiten vinden plaats in het Halloween weekend en in de maand oktober – dus ook in de herfstvakantie.

 

Beach Resort: trick & treat en spannende spooktocht

Vier Halloween aan de Hollandse kust en boek een verblijf op Roompot Beach Resort! Speciaal voor de jonge gasten worden er namelijk (griezel) activiteiten georganiseerd! Lekker dansen met Koos Konijn in de Halloween minidisco, pompoen versieren (7-12jr)  en probeer zoveel mogelijk snoepjes te verzamelen tijdens de Trick & Treat tocht. Voor wie durft, kan meelopen met de spannende spooktocht (8+). De Halloween festiviteiten duren van 13 oktober tot 3 november 2017.

Bekijk het complete programma
 

Center Parcs - griezelen en plezier

Zin om samen te griezelen – kijk dan ook eens bij Center Parcs, want ook op veel Center Parcs parken gaat Halloween niet onopgemerkt voorbij! Vanaf 11 september t/m 12 november kunt u ook griezelen op veel Center Parcs parken. Monsters en spoken spotten tijdens de horrortocht voor tieners (o.a. op de Eemhof), wandel mee met de Trick or Treat Parade en voor wie durft, is welkom op de Halloween pool party in de Aqua Mundo. Maar ook een workshop pompoen versieren ontbreekt niet! Interesse?

Boek een griezel verblijf