Handige tips om zelf te koken tijdens uw vakantie

Er zullen voldoende mensen zijn, die tijdens hun vakantie absoluut niet zelf gaan koken en elke avond kiezen voor een restaurant. Maar er zijn ook mensen die het juist heerlijk vinden om in alle rust te koken. In dat geval kunnen we de speciale culinaire bungalow aanraden. Maar zelf kokkerellen is vaak een hele uitdaging in een vakantiebungalow. Vandaar deze tips, die ervoor kunnen zorgen dat u zowel een gezonde maaltijd op tafel tovert als tips om een maaltijd klaar te maken, zonder al te veel gedoe.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, samen dineren is altijd gezellig! Maar samen met uw kinderen koken is ook superleuk! U heeft immers alle tijd!

Onmisbare levensmiddelen

Eenmaal aangekomen en uitgepakt is het tijd voor koffie, thee of een wijntje en de kinderen vragen naar wat lekkers. Maar oeps, de parkwinkel is gesloten of uw vakantiepark heeft geen parkwinkel – wat dan? Voorkom deze kleine teleurstelling en pak deze spullen ook in! Vergeet dan ook niet de koffiefilters en een kurkentrekker. Altijd gemakkelijk zijn ook een aantal zakjes oploskoffie, wat frisdrank, koekjes en enkele stukken fruit. Denk ook aan zout en peper, een klein flesje olijfolie, uw favoriete kruiden en wat brood en broodbeleg voor de eerste morgen.

Maak gebruik van de boodschappendienst

Geen zin, geen plek in de auto of u bent gewoon niet in de gelegenheid om boodschappen mee te nemen naar uw vakantiebungalow? Maak dan gebruik van de online boodschappendienst van het vakantiepark. Uw boodschappen worden dan bezorgt in uw bungalow en staan klaar bij aankomst. Ideaal, zeker als u wat later aankomt of geen zin hebt om direct boodschappen te doen. Hou er wel rekening mee dat u uw boodschappen enkele dagen tot een week vooruit moet bestellen. Zowel Landal, Roompot, Hof van Saksen en Center Parcs bieden deze dienst aan.