Huisjes met een open haard

Zeker als de dagen korter en kouder worden, dan is een huisje met een open haard – extra gezellig! Na een dagje dwalen door de natuur of lekker zwemmen op het vakantiepark, is het heerlijk om bij terugkomst in uw huisje de open haard aan te steken. Geniet van de fijne warmte en luister naar het knapperend haardvuur. Samen voor het vuur een boek lezen, puzzelen, kaarten en een spelletjes spelen met de kinderen. Is het een dagje koud en nat weer? Steek de open haard in de morgen aan en geniet van de warmte en gezelligheid van de open haard.

We hebben de fijnste huisjes met een open haard voor u uitgezocht. Deze huisjes met een open haard zijn perfect voor in het najaar en winter. Maar zou het in de zomer een keer slecht weer zijn, dan zijn deze bungalows met een open haard extra sfeervol.

Landal Het Vennenbos: Subtropisch genieten

Een weekend er tussen uit of een week op vakantie? Op Landal het Vennenbos beleeft u een fijne vakantie. Welk weer ook, in het subtropisch zwemparadijs, is het altijd heerlijk warm. Een terrasje pikken in de Park Plaza, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, dwaal door het doolhof en dans met Puk en Pelle. Na een actief dagje is het heerlijk thuis komen in een van de bungalows met een houtkachel.

Parcs Zandvoort: Uitwaaien aan het Noordzeestrand

Center Parcs Zandvoort ligt aan het brede zandstrand van Zandvoort! Dit strand is elk seizoen een heerlijke plek om lekker te luieren of uit te waaien in het najaar en winter. Na een middagje uitwaaien op het strand is het heerlijk thuiskomen in één van de cottages, die beschikken over een houtkachel. Maar ook het royale zwembad, de gezamenlijke sauna en het bubbelbad zijn perfect, om op te warmen na een dagje op het strand.

Landal Rabbit Hill: Talrijke huisjes met een open haard

Midden op de Veluwe ligt Landal Rabbit Hill, hierdoor is het de perfecte uitvalsbasis om De Veluwse bossen te verkennen. Welk seizoen ook, in elk jaargetijde is de Veluwe bijzonder. Geniet in de winter van de stilte, of van de ontluikende natuur in het voorjaar en in de herfst zijn de Veluwse bossen een explosie van kleuren. Na een dagje natuur of zwemmen en spelen op Rabbit Hill is het heerlijk thuiskomen in een van de bungalows met een houtkachel.

Landgoed ’t Loo: Op de Veluwe en rondom een recreatiemeer

Landal Landgoed ’t Loo wordt omringd door veel groen en het hart van het vakantiepark is een groot recreatiemeer. Een schitterende omgeving die voor veel vermaak en afwisseling zorgt. Maar ook de grote hoeveelheid faciliteiten op ’t Loo maken dit vakantiepark zeer geliefd bij gezinnen. In het najaar en winter is het een uitstekende keuze om tot rust te komen en de natuur in de duiken, waarna het heerlijk thuis komen is in één van de bungalows met een open haard.

Center Parcs Heijderbos: Bosrijk familie vakantiepark

Het Heijderbos is een echt familie vakantiepark dat bol staat van de voorzieningen! Uiteraard is er een geweldig tropisch zwemparadijs met waterglijbanen. Maar er is meer: zo is er ook een indoor (speel)jungle van 2500 m2, laser battle en paintballen, een klimparadijs, een interactieve indoor voetbalmuur en zijn er tal van sportmogelijkheden. Relaxen kan ook in het wellness centrum. Nadien is het genieten in één van de cottages, die nagenoeg allemaal vernieuwd zijn en beschikken over een houtkachel.

Landal Miggelenberg: Knusse bungalows met open haard en uw hond is ook welkom

Wilt u samen met uw hond op vakantie en wilt u gesleep met (honden)benodigdheden voorkomen, boek dan de hondenbungalow op Miggelenberg! Hier is alles aanwezig voor uw hond van een hondenbench tot een omheining om de tuin. Daarnaast ontbreekt een houtkachel ook niet. Na een wandeling met uw hond door de bossen, kan deze zich ook lekker opwarmen voor de kachel.

Resort Dormio: Luxe vakantie vieren in Maastricht

Vlakbij het centrum van Maastricht, ligt het luxe vakantiepark Resort Dormio. Hier geniet u in een luxe bungalow, die sfeervol is ingericht met een houtkachel. Dus na een dagje shoppen in Maastricht of Valkenburg, zijn de bungalows perfect om tot rust te komen en samen te tafelen en te genieten van de warmte van de houtkachel. Leuk om te weten: er zijn ook bungalows boekbaar met een sauna en een houtkachel.

Center Parcs Kempervennen: Volop in actie, zowel in- als outdoor

Willen u kinderen niets liever dan zwemmen en van waterglijbanen af suizen? Dan is Center Parcs de Kempervennen wat u zoekt! De Aqua Mundo gaat elke verwachting te boven! Bedwing de golven van het golfslagbad,  race van de wildwaterbaan, snorkel tussen de exotische vissen, maak kennis met de duiksport, maak een ritje op de onderwaterscooter en neem een duik in het buitenzwembad.

Leuk om te weten u kunt ook skiën of snowboarden in het Montana Snowcenter. Nadien is het genieten in één van de cottages, die nagenoeg allemaal vernieuwd zijn en beschikken over een gezellige houtkachel.

Landal Orveltermarke: Geniet van het Drentse natuurgevoel

Orveltermarke is de plek voor natuur- en buitenmensen. Eindeloos dwalen over de (bloeiende) heidevelden, waar u zomaar oog in oog kunt komen met Schotse Hooglanders. Voor kinderen is de OERR speeltuin super uitdagend. Maar er is ook een binnenzwembad en een natuurzwemvijver. U verblijft in knusse Drentse boerderijtjes, waarvan er enkele beschikken over een houtkachel. Zeker na een stevige wandeling in de natuur is het heerlijk rondom de houtkachel.

Landal De Lommerbergen: Vermaak voor jong en oud

Landal De Lommerbergen ligt aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt het jaarrond uit tot vermaak in de buitenlucht. Naast vermaak in de natuur beschikt de Lommerbergen ook over veel voorzieningen zoals een indoorspeeltuin, subtropisch zwemparadijs, sport arena en een avontureneiland. Hierdoor is het Landal park perfect voor jonge gezinnen. Er is zowel een kinder- als een groepsbungalow met houtkachel boekbaar.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.