Vakantiepark voor jongeren

Veel studenten of jongeren willen met hun ouders, broers en zussen op vakantie, mits de vakantiebestemming maar aan de juiste voorwaarden voldoet, dit blijkt uit een onderzoek Belvilla. Zo vinden veel jongeren het een must om tijdens hun vakantie te beschikken over WiFi. Maar ook een goede TV en uitdagende sportieve activiteiten zijn gewenst. Net als een (groot) zwembad en het strand, aangezien dit de plek is om leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Laat nu net veel vakantiepark in Nederland voldoende aan nagenoeg alle eisen van jongeren. We zetten de belangrijkste punten voor u op een rij.

Vakantiepark voor jongeren: Adrenaline verhogende activiteiten

Hoe meer actie, des te beter voor jongeren en hiervoor hoeft u echt niet naar het buitenland. Want Center Parcs speelt in op deze trend. Wat dacht u van indoorskiën, ook in de zomer, paintballen, stand up padding, Segways rijden, hoog boven het water aan een kabelbaan hangen of een echte vrije val maken? Al deze adrenaline verhogende activiteiten vindt u op een groot aantal vakantieparken van Center Parcs. Interesse? Bekijk dan alle mogelijkheden op de parkpagina’s van Center Parcs.

Strand en uitgaansmogelijkheden

Lekker luieren, zwemmen en een balletje trappen, het strand is de plek waar jongeren elkaar ontmoeten. In de avond is de boulevard de ‘place tot be’. Gezellig een terrasje pikken, wat eten en een café of een discotheek induiken. Aan de boulevard is altijd wat te beleven! Een vakantiepark aan de Hollandse kust is dan ook een prima keuze. Maar ook Texel, met een schitterend breed en wit strand en tal van uitgaansgelegenheden is perfect voor een vakantie met jongeren.