Vakantiepark voor jongeren

Veel studenten of jongeren willen met hun ouders, broers en zussen op vakantie, mits de vakantiebestemming maar aan de juiste voorwaarden voldoet, dit blijkt uit een onderzoek Belvilla. Zo vinden veel jongeren het een must om tijdens hun vakantie te beschikken over WiFi. Maar ook een goede TV en uitdagende sportieve activiteiten zijn gewenst. Net als een (groot) zwembad en het strand, aangezien dit de plek is om leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Laat nu net veel vakantiepark in Nederland voldoende aan nagenoeg alle eisen van jongeren. We zetten de belangrijkste punten voor u op een rij.

Vakantiepark voor jongeren: Veel mogelijk

Het belangrijkste onderdeel op een vakantiepark is het zwembad, veel vakantieparken, zeker de parken van Center Parcs, beschikken over een geweldig subtropisch zwemparadijs met tal van waterglijbanen, een golfslagbad, stroomversnellingen, een buitenbad en duik- en onderwaterscooter workshops. Daarnaast worden er op De EemhofDe KempervennenDe VossemerenBispinger Heide en Le Lac d’arlette ook Pool Party’s georganiseerd, dit is een dansfeest in het golfslagbad, voor tieners van 12 tot 17 jaar. Met muziek, een lichtshow en special effects.

Vakantiepark voor jongeren: Adrenaline verhogende activiteiten

Hoe meer actie, des te beter voor jongeren en hiervoor hoeft u echt niet naar het buitenland. Want Center Parcs speelt in op deze trend. Wat dacht u van indoorskiën, ook in de zomer, paintballen, stand up padding, Segways rijden, hoog boven het water aan een kabelbaan hangen of een echte vrije val maken? Al deze adrenaline verhogende activiteiten vindt u op een groot aantal vakantieparken van Center Parcs. Interesse? Bekijk dan alle mogelijkheden op de parkpagina’s van Center Parcs.

Hof van Saksen: 4 supergave indoorwaterglijbanen!

Naast heel veel voorzieningen, beschikt Hof van Saksen ook over een groot en modern zwembad. U zult hier wel geen palmbomen aantreffen. Maar dat maakt de waterpret niet minder. Zo beschikt het zwembad over twee bubbelbaden, een 25 meterbad en een gewoon zwembad waar u met onderwaterscooters kunt duiken. Daarnaast is er een superlange wildwaterbaan van 107 meter. Maar de absolute trots van Hof van Saksen zijn de 4 supergave indoorwaterglijbanen.

Strand en uitgaansmogelijkheden

Lekker luieren, zwemmen en een balletje trappen, het strand is de plek waar jongeren elkaar ontmoeten. In de avond is de boulevard de ‘place tot be’. Gezellig een terrasje pikken, wat eten en een café of een discotheek induiken. Aan de boulevard is altijd wat te beleven! Een vakantiepark aan de Hollandse kust is dan ook een prima keuze. Maar ook Texel, met een schitterend breed en wit strand en tal van uitgaansgelegenheden is perfect voor een vakantie met jongeren.

Op vakantie onder de 18? Vraag naar de mogelijkheden

Onder de 18 jaar en wil je zonder ouders op vakantie? Hou er dan rekening mee dat veel vakantieparken alleen reserveringen in behandeling nemen, van personen die 18 jaar of ouder zijn. We raden je aan om eventjes contact op te nemen met het vakantiepark van je keuze, wat hierin hun beleid is. Studenten krijgen overigens nergens studentenkorting, als ze boeken bij Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot. Wel kun je gebruik maken van een aanbieding. Kijk hiervoor op onze pagina: last minutes bungalows

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.