Midweekje weg met kinderen? Doen!

Heeft u kleine kinderen die nog niet leerplichtig zijn, dan bent u niet gebonden aan het weekend of aan de vaste vakantieperiodes. Een prima keuze is dan een midweek, want op vakantie in een midweek, is vaak veel voordeliger dan een weekend, bovendien is het op het vakantiepark, vaak een stuk rustiger. Geen drukte in het zwembad en in de speeltuin kan uw kleine spruit rustig spelen, zonder onder de voet gelopen te worden. In het restaurant schuift u elke avond aan, zonder lang te wacht op een tafeltje. Ideaal!

Tip! We hebben een aantal mooie vakantiestreken inclusief een aantal fijne vakantieparken voor een midweekje weg met kinderen voor u op een rij gezet. Of bekijk hier De top 10 aanbiedingen en hier de actuele last minutes.

Vakantiepark aan de kust: altijd een goede keuze!

Welk seizoen u ook kiest, een midweek aan de kust is altijd een feest. Een terrasje pikken aan de boulevard, een strandwandeling, luieren en genieten van de warme zon en zandkastelen bouwen met kinderen. Heerlijk! Niet voor niets liggen er veel vakantieparken aan de kust! Of wat dacht u van Texel? Ook Texel is perfect voor een midweekje weg met kinderen. Mooie brede zandstranden, leuke daguitjes en daarbij maakt de oversteek met de veerboot uw midweek extra bijzonder.

Midweekje weg met kinderen: Dolle waterpret!

Vakantieparken met een subtropisch zwembad zijn populair! Of u nu met jonge kinderen of met tieners op vakantie gaat, een zwembad is een must! De meeste vakantieparken hebben dan ook een binnenzwembad. Maar als u absoluut verzekert wil zijn van subtropische waterpret, reserveer dan een Center Parcs park. Alle parken hebben een tropisch waterparadijs, waarbij men ook aan de jongste gasten heeft gedacht. Zo beschikken ze allemaal over een uitdagend en warm kinder-doe-bad en is er babyzwemmen.

Tip! Bekijk hier alle parken van Center Parcs of bekijk het overzicht van vakantieparken met een subtropisch zwembad