Duitse parken met een subtropisch zwembad

Geniet samen met uw kinderen van een welverdiende vakantie op één van de vakantieparken met een subtropisch zwembad in Duitsland. Suis van de waterglijbaan af en trotseer de golven in het golfslagbad. Heerlijk ontspannen kan in de sauna of whirlpool. Of lees een goed boek terwijl uw kinderen dolle waterpret beleven. In een subtropisch zwembad is het altijd genieten, welk seizoen ook.

Veel zwemparadijzen in Duitsland zijn onderdeel van een vakantiepark. Verblijft u op een vakantiepark, dan heeft u altijd gratis toegang tot het subtropisch zwembad.

 

2. Bispinger Heide - tropische waterpret

Bispinger Heide is een geweldig vakantiepark en beschikt naast het wellness centrum ook over een fantastisch zwemparadijs met een golfslagbad, waterglijbanen en een spannende drakenrots. De drakenrots is een apart kinderbad met spannende paden, knuppelbruggetjes en drakendecoraties. Daarnaast worden er ook duik, aqua- en kajak workshops gegeven. Voor wie durft kan ook meedoen met de wildwaterbaan race. Uiteraard onder begeleiding en met beschermende kleding.

Mer info of boek Bispinger Heide
 

3. Ferienpark Hambachtal - met een tropisch aquapark

Ferienpark Hambachtal is een bruisend vakantiepark wat omgeven is door de schitterende natuur van de Duitse Hunsrück. Maar waarschijnlijk zullen uw kinderen eerst een duik willen nemen in het geweldige subtropische zwembad. Suis van de 100 meter lange waterglijbaan of laat u meevoeren op de wildwaterbaan. Voor de allerjongste gasten is er een peuterbadje. Heerlijk tot rust komen, doet u in het wellnesscentrum met sauna’s, een hammam, een stoomgrot en een Kneippbad. Heerlijk!

Meer info of boek Park Hambachtal
 

5. Bostalsee - een riant zwemparadijs in Duitsland

Park Bostalsee is gelegen in het heuvellandschap van het Saarland en aan de oevers van het Bostalsee meer. Zowel in de zomer als winter is ‘Park Bostalsee’ een prima vakantiebestemming. Geniet van tropische temperaturen in het subtropisch waterparadijs met golfslagbad, waterglijbanen en een buitenzwembad. Gaaf is ook het ‘Water Playhouse’ een grote waterattractie met watersproeiers, waterkanonnen en een emmer met 800 liter water die omkiept en volg een duik introductie les.

Meer info of boek Park Bostalsee