Vakantieparken met écht een te gékke binnenspeeltuin

Veel vakantieparken bieden het jaarrond vakantie plezier! Zwemmen in het binnen- en of buitenzwembad, buiten spelen en sporten en beschikken veel vakantieparken ook over een binnenspeeltuin. Een binnenspeeltuin is vaak onmisbaar, aangezien het in de herfst- en winter vaak koud en regenachtig is. Maar het verschil tussen de indoor speeltuinen is groot. Nu zijn er vakantieparken met een (gewone) indoorspeeltuin, maar er zijn ook vakantieparken met een te gekke indoorspeeltuin, waar uw kinderen uren kunnen spelen en ravotten. De onderstaande vakantieparken met een indoorspeeltuin staan garant voor maximale vakantiepret!

Hof van Saksen: maar liefst 1.000 m² speelpret in de Harrewar

Naast een mooi binnenzwembad met 4 indoorwaterglijbanen en een wildwaterbaan is er ook een te gek indoor speelparadijs ‘Harrewar’. Dit speelparadijs is maar liefst 1.000 m² groot en kunnen kinderen tot 12 jaar, naar harte lust klauteren, van de glijbanen suizen en in de ballenbak duiken. Of wat dacht u van de kleurrijke LEGO®-hoek met maar liefst 21.000 LEGO®-stenen. Zijn uw kinderen nog niet moe, dan kunnen ze zich uitleven in de grote trampoline hal. Ook de Educatieve Kinder Academies mogen we niet vergeten. Oftewel, voor zowel jonge kinderen als tieners biedt Hof van Saksen heel veel binnen speelpret. Terwijl u rustig van een kop koffie en wat lekkers kunt genieten.

Vossemeren: een supergave indoorspeeltuin in piratenstijl

Op de Vossemeren beleven jong en oud dolle waterpret in het gaaf subtropische waterparadijs. Maar de echte top attractie is Discovery Bay. Dit is een mega grote hal die geheel is vorm gegeven in piratenstijl. Dus met een echt riviertje en echte tropische beplanting. In deze indoor piratenwereld voelen kinderen zich meteen een echte ontdekkingsreiziger. Kinderen kunnen zich echt urenlang uitleven in het water en het zand. Ze beklimmen met een touw de rotsen, sjezen van de glijbaan en verkennen ze spannende jungle-paadjes. Of wat dacht u van het grote piratenschip met waterkanonnen? Oftewel, uren vermaak.

Hoog Vaals: een super-toffe activiteitenhal en een indoorspeeltuin

Hoog Vaals ligt in het uiterste puntje van Nederland. Een geliefde streek die veel te bieden heeft. Maar Landal Hoog Vaals staat ook bol van de voorzieningen. Zo is er een binnenzwembad en een groot buitensport-speelterrein met tal van voorzieningen. Maar de echte trots van Hoog Vaals is de super-toffe activiteitenhal voor 10+ers. Deze sporthal is omgetoverd tot een echte entertainmenthal waar u kunt lasergamen, klauteren, voetballen en basketballen. Heeft u jongere kinderen bezoek dan het royale indoorspeelparadijs met horecagedeelte.

Heijderbos: een tropische (speel)jungle van 2500 m2

Als het buiten koud en regen achtig is, dan is de (speel)jungle van 2500 m2 van Center Parcs Het Heijderbos perfect! De temperaturen zijn heerlijk tropisch en wordt u omringd door exotische planten en echte dieren. Kinderen kunnen rennen over wiebelende touwbruggen, langs klaterende watervallen, slingeren aan de kabelbaan en kliederen en spelen in het zand. Oftewel een perfecte plek op een koude en regenachtige dag. Goed om te weten: De Jungle Dome is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds ontwikkeld.

Coldenhove: een groot kleurrijk indoorspeelparadijs

Midden in de bos van de Veluwe ligt Landal Coldenhove. Een zalig adresje voor wie graag wandelt en fietst. Maar ook de voorzieningen zijn top! Een binnenzwembad, een grote buitenspeeltuin, tal van sport- en speelvoorzieningen en een groot kleurrijk indoorspeelparadijs, waar kinderen zich de gehele dag kunnen vermaken. Suis van de glijbaan, duik in de ballenbak, klauteren over de touwbruggen. Zoeken u kinderen wat meer spanning, klim dan naar de top van de indoorklimwand.

Meer vakantieparken met een indoorspeeltuin

Naast de bovengenoemde te gekke indoorspeeltuinen, zijn er meer vakantieparken die beschikken over een indoorspeeltuin. U vindt deze vakantieparken met een indoorspeeltuin in het zoekfilter.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.