Vakantieparken met supergave bowlingbanen

Een vakantie op een vakantiepark heeft veel te bieden: zwemmen, klimmen en klauteren in de (indoor) speeltuin, meedoen met het recreatieteam en gezellig tafelen. Maar het leukste op de vakantieparken blijven toch de bowlingbanen. Want wat is er nu leuker om elkaar uit te dagen op de bowlingbaan? Niets toch! Vrijwel elk vakantiepark heeft een bowlingbaan, maar een aantal vakantieparken springen eruit door hun bijzondere bowlingbanen. U kunt deze bowlingbanen reserveren tijdens uw verblijf, maar u bent ook welkom als u niet verblijft op het vakantiepark.

Kleurrijk bowlen op de Lommerbergen

Absoluut één van de meest spectaculaire bowlingbanen is die van de Lommerbergen. De bowling baan is compleet vernieuwt en de bijzondere LED verlichting die verschillende animaties op de banen weergeven zijn uniek in Europa en zorgen voor een kleurrijke en spectaculaire beleving tijdens een partijtje bowling! U beleeft hier absoluut een gezellig avondje uit. Ook kunt u er terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast staat dit vakantiepark bol van de sport- en speelvoorzieningen en is er een tropisch zwembad.

Samen bowlen op de Eemhof

Op de bowlingbaan van Center Parcs de Eemhof kunt u ook terecht als u niet op het vakantiepark verblijft. Heeft u wat te vieren of wilt u uw kinderen uitdagen, dan kunt u dus ook voor een paar uurtjes terecht op de bowlingbaan van de Eemhof. De bowlingbanen zijn sfeervol aangekleed en de leuke lichteffecten zorgen voor een bijzondere sfeer. Prima keuze voor een avondje uit met uw kinderen! Uiteraard beschikt de Eemhof ook over een tropisch zwembad en tal van sport- en speelvoorzieningen.

Gezellig een potje bowlen bij de Huttenheugte

Ook op Center Parcs de Huttenheugte bent u welkom om te bowlen. De banen zijn van goede kwaliteit, sfeervol aangekleed en heeft un de mogelijkheid om een arrangement te reserveren. De bowlingbanen vindt u in de Action Factory, een grote indoor activiteitenhal die bol staat van vermaak en entertainment. Trek gekregen van het bowlen, dan kunt u aan de bar terecht voor een hapje en een drankje. Uiteraard beschikt de Huttenheugte ook over een tropisch zwembad

Een gezellig avondje bowlen bij het Stoetenslagh

Wilt u een gezellig avondje bowlen? Reserveer dan een van de bowlingbanen op vakantiepark Stoetenslagh. Hier beleeft u een gezellig avondje uit, of u nu op Stoetenslagh verblijft of gewoon een paar uurtjes wil bowlen! De bowlingbanen zijn ‘glow in the dark’ wat een geweldige sfeer geeft. Ook zijn de banen volautomatisch en voor de kleine kinderen zijn er bumpers aan de zijkant! Bovendien heeft u zelf de mogelijkheid om er een compleet dagje uit van te maken, waarbij u ook kunt zwemmen en kunt eten.

Gaaf! Showbowlen bij het Mölke

Vakantiepark Mölke beschikt over een gloednieuw bowlingcentrum. De banen zijn wit en de LED verlichting zorgt voor een zeer unieke en moderne uitstraling. Spectaculair zijn ook de lichteffecten in combinatie met het supergrote filmscherm en het geluid van bioscoopkwaliteit. Uiteraard gaat de puntentelling via de computer en zijn er automatische bumpers voor de kinderen. Het showbowlen start met een professionele lasershow, verzorgd door echte professionele lasers.

Uiteraard zijn er nog veel meer vakantieparken met een bowlingbaan. Deze vakantieparken kunt u zoeken met het ‘zoek filter

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.