Vakantieparken met supergave bowlingbanen

Een vakantie op een vakantiepark heeft veel te bieden: zwemmen, klimmen en klauteren in de (indoor) speeltuin, meedoen met het recreatieteam en gezellig samen tafelen. Maar het leukste op de vakantieparken blijven toch de bowlingbanen. Want wat is er nu leuker om elkaar uit te dagen op de bowlingbaan? Niets toch! Vrijwel elk vakantiepark heeft een bowlingbaan, maar een aantal vakantieparken springen eruit door hun bijzondere bowlingbanen die garant staan voor een paar spannende uurtjes!

 

De Eemhof in Flevoland

Op de bowlingbaan van Center Parcs de Eemhof kunt u ook terecht als u niet op het vakantiepark verblijft. Heeft u wat te vieren of wilt u uw kinderen uitdagen, dan kunt u ook voor een paar uurtjes terecht op de bowlingbaan van de Eemhof. De bowlingbanen zijn sfeervol aangekleed en de leuke lichteffecten zorgen voor een bijzondere sfeer. Prima keuze voor een avondje uit met uw kinderen! Uiteraard beschikt de Eemhof ook over een tropisch zwembad.

Meer info of boek de Eemhof
 

Bungalowpark Stoetenslagh in Overijssel

Wilt u een gezellig avondje bowlen? Reserveer dan een van de bowlingbanen op bungalowpark Stoetenslagh. Hier beleeft u een gezellig avondje uit, of u nu op Stoetenslagh verblijft of gewoon een uurtje wil bowlen! De bowlingbanen zijn ‘glow in the dark’ wat een geweldige sfeer geeft. Ook zijn de banen volautomatisch en voor de kleine kinderen zijn er bumpers aan de zijkant! Bowlen kan in combinatie met een hapje en een drankje!

Meer info of boek Stoetenslagh
 
Uiteraard zijn er nog veel meer vakantieparken met een bowlingbaan. Deze vakantieparken kunt u zoeken met het ‘zoek filter