Vakantieparken met een oplaadpunt voor auto’s

Heeft u een elektrische auto en wilt u eventjes lekker op vakantie? Reserveer dan een vakantiepark met een oplaadpunt voor uw elektrische auto. Nu steeds meer mensen over stappen op een elektrische auto, zien we dat veel vakantieparken laadpalen plaatsen. Bij aankomst plugt u de auto in en terwijl u vakantie viert staat uw auto te laden. U kunt er dan na een paar uurtjes weer op uit. Bovendien is het ook prettig als u na een ontspannen verblijf direct naar huis kunt rijden, zonder dat u onderweg moet opladen. Dus heeft u een elektrische auto? Check dan de onderstaande vakantieparken met een centraal oplaadpunt.

Landal parken met centrale oplaadpalen

Landal vindt duurzaamheid belangrijk! Het doel is om in 2030 klimaatneutraal te zijn en Landal is hiermee op de goede weg. Alle parken zijn Green Key gecertificeerd en ook de biodiversiteit op en rondom de Landal parken is belangrijk. Om de biodiversiteit te bevorderen is het terug brengen van stikstof van belang. Op een groot aantal Landal parken zijn daarom laadpalen geplaatst voor de elektrisch rijdende gasten. Maar ook om het elektrisch rijden te stimuleren.

Roompot: Ruim aanbod aan centrale laadpalen

Ook Roompot ziet dat steeds meer gasten kiezen voor een elektrische auto, die ze bij aankomst direct willen opladen. De meeste Roompot parken die over een centraal oplaadpunt beschikken vindt u in Nederland. Maar ook op diverse Roompot parken in Duitsland en België, kunt u uw auto inpluggen. U kunt elk type auto opladen en heeft u keuze uit verschillende laadsnelheden. Daarbij maakt het niet uit of u een kort of een lang verblijf heeft geboekt.

Topparken heeft 5 parken met oplaadpalen

Topparken heeft 12 vakantieparken door geheel Nederland. Om elektrisch rijdende gasten vanuit geheel Nederland te verwelkomen kunt u op diverse Toppark op de gemeenschappelijke parkeerplaats uw auto opladen. Deze laadpalen dragen ook direct bij aan het duurzame beleid van Topparken. Een aantal jaar terug is Topparken ook gestart met de bouw van duurzame vakantiebungalows. Deze vakantiebungalows zijn gebouwd zonder aardgas en worden op een elektrische manier verwarmd.

Center Parcs: Ruim aanbod aan centrale laadpunten

Wat een luxe, heerlijk overnachten en genieten van al het moois op de Center Parcs parken terwijl uw auto staat op te laden. Op nagenoeg alle Center Parcs parken zijn laadpalen geplaatst. Dus ook op de Duitse en Belgische parken. Dus als u een elektrische auto heeft, dan kunt u ook gerust een van deze buitenlandse Center Parcs parken boeken. Tijdens uw verblijf kunt u dan uw auto opladen, waardoor de terugreis ontspannen verloopt. 

RCN heeft oplaadpunten voor auto’s en fietsen

Alle RCN vakantieparken beschikken over elektrische laadpalen voor auto’s en fietsen.  Door het aanbieden van elektrische oplaadpunten voor auto’s stimuleert RCN het gebruik van elektrische auto’s en zal de milieubelasting van de gasten lager zijn.

Meer vakantieparken met centrale laadpalen

Naast de bovengenoemde vakantiepark-ketens zijn er natuurlijk nog meer vakantieparken die beschikken over laadpalen. U kunt deze vakantieparken vinden in ons zoekfilter.

 

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.