Landal parken met wellness. Heerlijk!

Op vakantie en heerlijk ontspannen en tot rust komen, terwijl uw kinderen ravotten en zwemmen. Ideaal! Tijdens een verblijf op één van de vakantieparken van Landal GreenParks is het mogelijk. Diverse Landal parken, beschikken namelijk over wellness voorzieningen. Van beauty- en massagebehandelingen tot een compleet saunalandschap, waar u prima een middagje kunt ontspannen. Interesse? Vijf Landal parken, die beschikken over een fijn aanbod aan sauna’s en beauty- en wellness voorzieningen.

Naast de onderstaande 5 Landal parken, heeft Landal nog eens 16 parken, die beschikken over wellness voorzieningen.

 
Als gast van Stroombroek krijgt u altijd gratis toegang tot de saunafaciliteiten van Palestra.

Hof van Saksen - een schitterende spa

Hof van Saksen is een luxe vakantieparken. Groot en modern vormgegeven en met een keur aan voorzieningen. Ook op het gebied van wellness zal het u aan niets ontbreken. Het wellness gedeelte betreed u via een eigen ingang, waardoor de rust is gewaarborgd. Maak een sauna ronde of kiest u voor het Turks stoombad? Tussen de sauna rondes door kunt u genieten in de whirlpool of sluit uw ogen in de relaxruimte. Interesse in een beauty- en massagebehandeling, ook dat is mogelijk!

Meer info of boek Hof van Saksen
 

De Lommerbergen - heerlijk ontspannen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich met de vele sport- en speelvoorzieningen en plonzen in het subtropisch zwembad, terwijl u relax in ‘Exotic Garden’. Ideaal! Ontspan in de whirlpool en geniet in de infraroodcabine of het stoombad, van een heerlijk rustig moment. Heerlijk zijn ook de kruidenbaden. Het dennenextract dat aan het bubbelende water wordt toegevoegd, zorgt voor een verkwikkende werking. Maar ook een gezichtsbehandeling of massage behoort tot de mogelijkheden.

Meer info of boek De Lommerbergen
 
Naast de onderstaande 5 Landal parken, heeft Landal nog eens 16 parken, die beschikken over wellness voorzieningen.