Landal parken met wellness. Heerlijk!

Op vakantie en heerlijk ontspannen en tot rust komen, terwijl uw kinderen ravotten en zwemmen. Ideaal! Tijdens een verblijf op één van de vakantieparken van Landal GreenParks is het mogelijk. Diverse Landal parken, beschikken namelijk over wellness voorzieningen. Van beauty- en massagebehandelingen tot een compleet saunalandschap, waar u prima een middagje kunt ontspannen. Interesse? Vijf Landal parken, die beschikken over een fijn aanbod aan sauna’s en beauty- en wellness voorzieningen.

Goed om te weten! Naast de onderstaande 4 Landal parken, heeft Landal nog eens 16 parken, die beschikken over wellness voorzieningen.

Landal Stroombroek met wellness centrum Palestra

Naast veel vakantiepret beschikt Landal Stroombroek ook over het wellness centrum Palestra. Het wellness centrum is heerlijk ruim en buiten liggen ‘kota’ huisjes en ook binnen is er een keur aan sauna’s en stoom- en bubbelbaden. Ook wellness- en beautybehandelingen zijn mogelijk en is er een buitenzwembad. Daarnaast zijn er diverse rustruimtes en helpen de vriendelijke gastvrouwen uw graag verder. Ook de opgietingen zijn bijzonder, aangezien ze een aantal zeer goede saunameesters hebben.

  • Als gast van Stroombroek krijgt u altijd gratis toegang tot de saunafaciliteiten van Palestra.

Hof van Saksen: Een schitterende spa

Hof van Saksen is een luxe vakantieparken. Groot en modern vormgegeven en met een keur aan voorzieningen. Ook op het gebied van wellness zal het u aan niets ontbreken. Het wellness gedeelte betreed u via een eigen ingang, waardoor de rust is gewaarborgd. Maak een sauna ronde of kiest u voor het Turks stoombad? Tussen de sauna rondes door kunt u genieten in de whirlpool of sluit uw ogen in de relaxruimte. Interesse in een beauty- en massagebehandeling, ook dat is mogelijk!

  • Interesse in een (wellness) vakantie op Hof van Saksen? Lees hier alles over de wellness mogelijkheden op Hof van Saksen

De Lommerbergen: Heerlijk ontspannen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich met de vele sport- en speelvoorzieningen en plonzen in het subtropisch zwembad, terwijl u relax in ‘Exotic Garden’. Ideaal! Ontspan in de whirlpool en geniet in de infraroodcabine of het stoombad, van een heerlijk rustig moment. Heerlijk zijn ook de kruidenbaden. Het dennenextract dat aan het bubbelende water wordt toegevoegd, zorgt voor een verkwikkende werking. Maar ook een gezichtsbehandeling of massage behoort tot de mogelijkheden.

Vitamaris: Wellness nabij het strand

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Dit autovrij Waddeneiland heeft het allemaal: prachtige stranden, duinen en vooral stilte en ruimte. Ideaal om te wandelen en te fietsen en beklim de vuurtoren. Bij terugkomst kunt u heerlijk relaxen in de speciale wellnessruimte van Landal Vitamaris met: een Turks stoombad, een infraroodsauna, solarium en relaxruimte. Of kies voor een ontspannen massage in de beautysalon. Mogelijkheden tot ontspanning zijn er voldoende!

Naast de bovenstaande 4 Landal parken, heeft Landal nog eens 16 parken, die beschikken over wellness voorzieningen.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.