Wellness bij Center Parcs. Heerlijk!

Vakantie moet voor het hele gezin leuk zijn. Voor kinderen is het belangrijk dat ze uren waterplezier kunnen beleven: Glijden, roetsjen en duiken. Maar ook sportieve voorzieningen, een animatieteam en een grote speeltuin, zijn voorzieningen die niet mogen ontbreken. Terwijl u juist wilt ontspannen in de sauna of wil genieten van een lekkere massage. Bestaat zo vakantieadres? Ja, natuurlijk, de onderstaande vakantieparken van Center Parcs beschikken over een ‘Nature & Spa’ wellness centrum.

In de ‘Nature & Spa’ glijdt alle stress van uw af. Ontspan in de sauna, voel uw gewichtloos in het zoutwater-zweefbad en geniet van een massage- of beautybehandeling.

Bispinger Heide: Wellness in Duitsland

Bispinger Heide beschikt net als alle andere parken van Center Parcs, over een Aqua Mundo. Supergaaf is ook de speelwereld Baluba, een indoor speeltuin, die garant staat voor uren speelpret. Zouden u kinderen graag als piraat, kok of geheimagent door het leven willen? Het Wannabe team biedt deze mogelijkheid. Terwijl u kinderen zich vermaken, kunt u met een gerust gevoel een bezoekje brengen aan de ‘Nature & Spa, met een keur aan wellness voorzieningen en massage- en beautymogelijkheden.

Naast vakantieparken in Nederland, in België en Duitsland heeft Center Parcs ook een aantal parken in Frankrijk. Ook deze parken staan bol van de voorzieningen en ook op het gebeid van wellness ontbreekt het hier aan niets.

Le Bois aux Daims: Vakantie in het groen

Le Bois aux Daims is gelegen midden in het bos. U kunt hier heerlijk tot rust komen in de luxe cottages. Maar ook qua vermaak en waterpret is er voldoende. Zo is er op Le Bois aux Daims een spectaculair Aqua Mundo met een Water Playhouse en staat het park bomvol van de sport- en spelvoorzieningen. Ideaal voor gezinnen. Bovendien beschikt Le Bois aux Daims ook over een wellness centrum. Hier kunt u tot rust komen in het binnen- en buitenbad, in de Finse sauna, de zoutcabine, de jacuzzi en de relaxruimtes.

Les Trois Forêts: Ideaal voor rustzoekers

Center Parcs Les Trois Forêts ligt in het Franse plaatsje Hattigny, op slechts 4 uur rijden vanaf Maastricht. Hier waant u zich in een compleet ander landschap, op relatief korte afstand van Nederland. Zeker als u op zoek bent naar rust, ruimte en natuur is Les Trois Forêts een aanrader. Het park is zeer ruim van opzet – zo ruim zelfs dat u, niet eens beseft dat u op een vakantiepark verblijft. Maar deze voorzieningen zijn er wel degelijk! Net als de luxe ‘Nature & Spa’ met een keur aan gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Goed om te weten: Op een aantal parken kunt u op gezetten dagen en tijden, met de gehele familie genieten in de wellness ruimte.