Winter vakantieparken. Dolle sneeuwpret!

Winter vakantieparken

Buiten ligt een dik pak sneeuw, terwijl u knus rondom de open haard zit. Heerlijk! Voor vele het ultieme wintergevoel. Wilt u ook dit heerlijk wintergevoel ervaren? Boek dan een verblijf op een van de onderstaande winter vakantieparken. Langlaufen, skiën en wandelen door het witte landschap. Zou u toch eventjes genoeg hebben van al dit winterplezier? De onderstaande winter parken, beschikken ook over een warm binnenzwembad.

Een ultiem winters gevoel ervaren? Reserveer dan een winter vakantiepark. Skiën en langlaufen en daarna duikt u in het zwembad of bezoekt u de sauna. Heerlijk!

Skiën in het goedkope Tsjechië

Wat dacht u van Tsjechië als wintersportbestemming? Een nog vrij onontdekte bestemming, die wintersporters veel te bieden heeft. Skiën en langlaufen in een prachtig winterlandschap. Ook niet onbelangrijk, de prijzen zijn heel betaalbaar! Een prima keuze is Landal Marina-Lino. Een vakantiepark dat gelegen is aan het Lipoomeer, waar u in de winter ook prima kunt schaatsen. Vanuit Landal Marina Lipno voeren de skiliften u direct naar de besneeuwde hellingen.

Het skigebied ligt op een hoogte van 760 – 900 km en zijn er blauwe en rode skipistes. Na een dagje skiën kunt u ook gebruik maken van het binnenzwembad.