Center Parcs voert flinke vernieuwingen door

Roompot en ook Landal zijn flinke vernieuwingen aan het doorvoeren en Center Parcs kan dus niet achterblijven en op een groot aantal Center Parcs parken voeren ze dan ook flinke vernieuwingen door. Op een aantal parken zijn deze vernieuwingen al zichtbaar en kunt u al vakantie vieren in cottages, die een complete make-over hebben gekregen. Op Center Parcs Le Lac d’ Ailette doen ze hier nog een schepje bovenop, dit park is bijna compleet vernieuwd! Lees hieronder de laatste nieuwtjes van Center Parcs.

Limburgse Peel: make-over voor alle cottages

Center Parcs streeft ernaar om een uitblinker te zijn als het gaat om gezellige familievakanties. Met het oog op dit doel zijn alle cottages op de Limburgse Peel voorzien van een nieuw fris en modern interieur als uitvalshaven voor families die ‘quality time’ met elkaar willen doorbrengen. U kunt hier een volledig gerenoveerde comfort- of VIP-cottage boeken, midden in het bos en met veel privacy. De VIP-cottages beschikken over een sauna, bubbelbad en regendouche.

Port Zélande: alle cottages zijn gerenoveerd

Alle appartementen en cottages op Port Zélande zijn grondig gerenoveerd. De accommodaties zijn volledig gestript en opnieuw ingericht met nieuw en eigentijds sanitair, nieuwe keukenapparatuur en zelfs het inventaris is vernieuwd. Ook is alles opnieuw geverfd en de terrassen zijn gerenoveerd. Er ligt in de vernieuwde accommodaties meer nadruk op comfort en luxe. Daarnaast zijn er nieuwe kindercottages, 10-persoons cottages en 3 volledig gecertificeerde mindervalide bungalows bij gekomen.

Park Zandvoort: cottages in harmonie met de omgeving

De natuur en de omgeving zijn samengebracht in de vernieuwde cottages van Park Zandvoort. Wanneer u binnenstapt in een van de gerenoveerde accommodaties komt u direct in de vakantiestemming. Het strand, de zee en de duinen komen terug in de kleuren en het decor. Er zijn ook speelse elementen toegevoegd, zoals een ganzenbordspel op de eettafel, een lachspiegel en een krijtbord op de koelkast. De VIP cottages beschikken zelfs over een bubbelbad en sauna. Heerlijk!

Les Trois Forêts: unieke themacottages!

Center Parcs Les Trois Forêts ligt in de Vogezen omringd door prachtige natuur en schitterende steden als Nancy en Straatsburg. Nog een goede reden om voor dit Center Parcs park te kiezen, zijn de exclusieve themacottages, zoals de avontuur cottage waarin elke kamer u mee op reis neemt rond de wereld en met geheime doorgangen voor kinderen. Of wat dacht u van een Dieren in het bos cottage of een Koninkrijk der sprookjes cottage? Zoekt u eens wat anders of wilt u uw kinderen verrassen, dan kunnen we deze cottages aanraden!

Le Lac d’ Ailette: metamorfose voor alle cottages

Niet alleen zijn alle centrale faciliteiten van Le Lac d’ Ailette in een nieuw jasje gestoken en kunt u in de Market Dome smullen bij McDonald’s en in het vernieuwde buffetrestaurant. Ook zijn alle cottages op Center Parcs Le Lac d’ Ailette na een grondige metamorfose voorzien van een up-to-date interieur. U geniet hier van een speels interieur, met rustgevende kleuren en moderne voorzieningen. U kunt kiezen uit cottages aan een meer of in het bos.

Park Nordseeküste: alle accommodaties zijn vernieuwd

Park Nordseeküste ligt in Noord-Duitsland op het schiereiland Butjadingen aan de Waddenzee. U wandelt vanaf het park zo het strand op. Onlangs zijn alle accommodaties van boven tot onder vernieuwd. U vindt hier diverse soorten cottages: Comfort, Premium en VIP. De VIP-cottages beschikken over een infraroodsauna, bubbelbad en regendouche. Verder kunt u op dit vakantiepark ook een vernieuwd 4-sterrenhotelkamer of een appartement boeken.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.