Droomparken sponsor van Feyenoord

Droomparken zal de aankomende twee seizoenen de trotse hoofdsponsor van Feyenoord zijn. Het is een geweldige kans voor Droomparken en past het ook uitstekend in de ambitie van Droomparken om hun landelijke naamsbekendheid flink te verhogen. Droomparken heeft al ervaring opgedaan bij Vitesse en blijft Vitesse dan ook een warm hart toedragen. Maar met deze sponsordeal wil Droomparken de landelijke naamsbekendheid versnellen, om zo nog meer gasten te mogen ontvangen op de 14 Droomparken.

Feyenoord en Droomparken: een uitstekende match

Feyenoord is een grote club met een enorme achterban en houdt van aanpakken en scoren. Deze mentaliteit sluit uitstekend aan bij Droomparken, aangezien deze graag scoren bij hun gasten door deze een geweldige vakantiebelevenis aan te bieden. Bovendien heeft Droomparken ook buitenlandse ambities, zowel op het ontwikkelen van vakantieparken, als het verwelkomen van buitenlandse gasten. 

Buiten dat tweeseizoenen lang het logo van Droomparken prijkt op het shirt van Feyenoord, hebben de twee partijen ook uitgesproken dat ze op de Droomparken activiteiten gaan ontplooien, voor bijvoorbeeld jeugdelftallen, als ook mooie aanbiedingen voor de supporters, die zo kennis kunnen maken met de nieuwe hoofdsponsor van hun club.

Over Droomparken

De naam Droomparken zegt al voldoende, het zijn mooie vakantieparken, die gelegen zijn op fraaie locaties en beschikken over een zeer divers aanbod van accommodaties en voorzieningen. Droomparken heeft 14 vakantieparken, van heerlijk rustig, waar genieten van de natuur en rust voorop staat, tot bruisende familie vakantieparken. Een van de toppers is Droomparken Beekbergen, wat bol staat van de voorzieningen: een binnenzwembad, wellness- en fitnessvoorzieningen, animatie, speeltuinen en twee eetgelegenheden. Het Droompark is uitstekend geschikt voor gezinnen of voor het jaarlijks familieweekend, aangezien er ook groepsvilla’s boekbaar zijn.

Uniek zijn de Tiny houses

Droomparken heeft ook de Tiny Houses geïntroduceerd op de Nederlandse vakantieparken. Dit zijn huisjes, die bewust kleinschalig zijn gebouwd, maar wel met alle comfort en luxe van een (gewoon) vakantiehuis, door elke vierkante centimeter slim te benutten. Vooral genieten van de natuur en het buitenleven, staat hier voorop. Het idee komt uit Amerika en ook in Nederland neemt de interesse en populariteit toe. Droomparken heeft deze Tiny Houses trend opgepikt en op vier Droomparken zijn deze Tiny Houses boekbaar.

De cijfers

  • Droomparken werd opgericht in 1998 en specialiseert zich in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken.
  • Het hoofdkantoor is gevestigd in Loenen en het bedrijf heeft 250 werknemers.
  • Droomparken heeft 14 vakantieparken in beheer, waarvan 8 in Gelderland, 3 in Noord-Holland, 2 in Zeeland en 1 in Limburg.
  • De parken bieden een grote diversiteit in bungalows: van Tiny Houses tot 4 en 6-persoons tot luxe groepsvilla’s.
  • Droomparken is zowel actief in de verhuur als verkoop van vakantiebungalows.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.