Vakantieparken breiden uit op alle fronten

De verschillende vakantiepark organisaties blijven op alle fronten uitbreiden. Zeker tegen het einde van 2017 kunnen we dan ook een aantal fijne onthullingen doen. Landal opent binnenkort nieuwe parken, maar op de bestaande parken staan eveneens verrassingen voor u klaar. Center Parcs heeft ook van alles voor u in petto; ontdek de nieuwe super-de-luxe cottages en de nieuwe parken in België en Duitsland. Ook Roompot heeft zijn aanbod aan vakantieparken uitgebreid. We zetten alle nieuwe ontwikkelingen op een rijtje.

Landal breidt uit op alle fronten

Op 1 januari 2018 opent Landal Gwel an Mor in het Engelse Cornwall. Eerder dit jaar opende in Groot-Brittannië al Landal Darwin Forest en Landal Kielder Watersite. In Duitsland wordt een nieuw Landal park gebouwd in Klütz bij Bad Boltenhagen en Landal Travemünde wordt uitgebreid met nieuwe Waterfront appartementen en duinvilla’s en een levendige promenade met: winkels, restaurants, Beach Club en indoor speeltuin. Verder vervangt Landal Mont Royal 76 bungalows door 74 luxe energie-neutrale bungalows.

Daarnaast worden er ook twee gloednieuwe Landal parken geopend: één in Volendam en één in Kaatsheuvel. Men verwacht dat beide vakantieparken in 2019 worden geopend. Op Landal Miggelenberg en Landal Sluftervallei staat een gastronomische verrassing voor u klaar; in navolging van Coldenhove is er een trendy Brasserie-restaurant geopend waar voornamelijk streekproducten op de menukaart staan. Bovendien worden er ook kookworkshops gegeven en is het een gezellige en knusse plek om samen te komen en te genieten van een hapje en een drankje.

Beleef nog meer luxe bij Center Parcs

Center Parcs heeft een nieuw cottage-concept geïntroduceerd. Misschien was u al bekend met de Comfort, Premium en VIP cottages? Nu komt er een nieuw type cottage bij, de Exclusive cottage! Hiermee wordt luxe naar een nog hoger niveau getild, met onder andere een wellness ruimte, privésauna, moderne keuken, luxe salon en een prachtig vlonderterras. Het Franse park Les Trois Forêts heeft de primeur. Maar er is nog meer bijzonder nieuws. Center Parcs opent ook twee nieuwe parken op toplocaties.

Op 22 december 2017 opent Center Parcs Les Ardennes midden in de natuur en vlak bij pittoreske plaatsjes. Dit park, dat voorheen een Sunparks was, is volledig gerenoveerd met vernieuwde cottages en een vernieuwde Aqua Mundo. We kijken ook al vooruit naar het nieuwe jaar, waarin Park Allgäu in Zuid-Duitsland wordt geopend. Dit Center Parcs park ligt aan de voet van de Alpen en beschikt over de grootste Aqua Mundo tot nu toe! Het Center Parcs park opent in het najaar van 2018, maar is vanaf december 2017 al boekbaar.

Roompot heeft Vakantiepark Hellendoorn overgenomen

Voorheen was Vakantiepark Hellendoorn een onderdeel van Hogenboom Vakantieparken. Vanaf nu prijkt er een Roompot vlag op dit vakantiepark. Vakantiepark Hellendoorn is een knus en gezellig park met 90 vakantiehuizen. Het park is vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor senioren. Hier is het heerlijk genieten van de rust, de natuur en de gezellige dorpjes in de buurt. Op het park is een indoorzwembad, een speeltuin en een vijver met zandstrand. Ook een supermarkt en een restaurant ontbreken niet. Vanaf nu kunt u dus ook op dit park genieten van het bekende comfort en de gastvrijheid van Roompot!

Nieuwe lodges van Safaripark Beekse Bergen

We hebben al een eerste blik mogen werpen op de nieuwe lodges van Safaripark Beekse Bergen in Afrikaanse stijl. Naast deze lodges worden er ook nieuwe safaritenten en boomhutten gebouwd. Uniek aan deze accommodaties is dat u zich hier op nog geen 15 meter afstand van de wilde dieren bevindt. U kijkt vanuit uw lodge of vanaf uw veranda zo in de ogen van een giraf of een zebra. Deze nieuwe accommodaties zijn vanaf het voorjaar van 2018 beschikbaar, maar u kunt ze nu al boeken!

beekse-bergen-nieuw

Overige belangrijke nieuwtjes

Tot slot nog enkele opvallende overnames waar we u hier graag van op de hoogte willen brengen. Zo wordt Camping De Wije Werelt in Otterlo overgenomen door EuroParcs. Het ‘hart’ van de camping wordt bewaard en verder uitgebreid met nieuwe vakantiehuizen die aansluiten op de sfeer van de Veluwe. Verder is de Zeeuwse camping De Wijde Blick overgenomen door Molecaten. Molecaten wil de charme van het familiebedrijf behouden. De mooi en goed onderhouden camping, sluit goed aan op de kenmerken van Molecaten. Vanaf 1 januari 2018 zal de camping verdergaan onder de naam Molecaten Park Wijde Blick.

Foto brasserie-restaurant Landal Coldenhove copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.