Paasweekend. Altijd gezellig!

Pasen is altijd een gezellige tijd. De natuur ontwaakt; alles kleurt weer groen en bloemen in de vrolijkste kleuren komen tevoorschijn. Dit jaar valt Pasen op 12 en 13 april en op 10 april is het goede vrijdag. Door deze extra vrije dagen, is het een prima gelegenheid om er een lekker lang paasweekend van te maken. Trek er op uit met uw kinderen, met familie of met zijn tweetjes. Interesse? Maak gebruik van onze speciaal geselecteerde paasaanbiedingen of speciale paasarrangementen.

Lekker weg met Pasen is leuk, maar nog leuker wordt het, wanneer u kunt profiteren van een paasaanbieding.

Paasaanbiedingen voor het paasweekend 2020

Roompot: Lekker lang Paasweekend

Spot konijntjes tijdens een wandeltocht door het bos of maak een wandeling langs het strand. Waar u ook verblijft, een paasontbijt en een zoektocht naar paaseieren mag niet ontbreken. Boek nu een van de Roompot parken en geniet van het Paasweekend.

Info & boeken
 

Paasweekend bij Landal

Paaseieren zoeken, een ontbijtje in uw bungalow en heerlijk de natuur in. Tijdens het lange paasweekend is het genieten bij Landal. Op en rond de Landal parken is genoeg te beleven. Reserveer nu en u heeft nog alle keuze.

Info & boeken
 

Vier Pasen bij Landal GreenParks

Een lekker lang paasweekend viert u bij Landal GreenParks! U verblijft in een knusse bungalow en in de vroege morgen, gaat u paaseieren zoeken en geniet u van een ontbijt met verse broodjes en eitjes. Daarna plonst u het zwembad in of duikt u de natuur in. Bovendien worden er op bijna alle Landal parken, paasactiviteiten georganiseerd. Een paasstol bakken, ga op zoek naar het gouden paasei of zoek de chocolade eitjes, die de paashaas heeft verstopt. Kortom, op en rond de Landal parken is voldoende te beleven voor jong en oud. Begint het al te kriebelen? Reserveer dan nu al een bungalow.

Hoe brengt u het paasweekend door? Wat dacht u van een bungalow bij Landal, want op en rond de Landal parken is er genoeg te beleven voor jong en oud.
Verblijf tijdens Pasen op een Roompot parken en geniet van een paasontbijt, ga op zoek naar paaseieren en maak een voorjaarswandeling.

Op zoek naar heel veel paasei bij Center Parcs

Wilt u dit jaar van Pasen een onvergetelijk weekend maken? Boek dan een cottage bij Center Parcs! Dolle waterpret in het Aqua Mundo, sporten in de sportarena, naar de binnenspeeltuin en ontspannen in de sauna. Natuurlijk kan een workshop paaseieren schilderen niet ontbreken. Net als paaseieren zoeken met Orry en de paashaas. Honger gekregen, wat dacht u van een smakelijk culinair arrangement of een paasbrunch. Wie weet, schuift de paashaas wel aan? Vergeet ook niet de natuur in te duiken, want deze kleurt langzaam weer fris groen.

Paasweekend bij Center Parcs. Een lang weekend vol verrassingen
Molecaten biedt fijne vakantieparken voor wie op zoek is naar een vakantiepark in het bos of aan zee.

Vier het voorjaar bij TopParken

Eventjes er tussenuit met Pasen? Wat dacht u dan van de vakantieparken van Topparken? Alle Topparken hebben uitstekende reviews en liggen op schitterende plekjes verspreid over Nederland. Uitwaaien aan de kust om vervolgens te genieten van een (koel) drankje bij een strandpaviljoen. Of dwaalt u liever door de bossen van de Veluwe? Aan u de keuze! Bovendien is de keuze aan bungalows heerlijk ruim! Wat zoekt u? Een comfort chalet of gaat u voor een luxe bungalow met een jacuzzi? Bij Topparken is het mogelijk. Interesse? Boek dan op De Scheleberg: deze 4-persoons of deze 8-persoons jacuzzi villa.

Zoekt u een goedkope vakantie in Nederland of België. Boek dan een van de 10 mooie Oostappen vakantieparken.
Buitenhof de Leistert is een vijfsterren vakantiepark dat zeer populair is. Ook de reviews zijn uitstekend!

Tip! Vier uw paasweekend aan de Zeeuwse kust

De vrije dagen rond het lange paasweekend zijn uitstekend om een lekker lang weekend te vertoeven aan de Zeeuwse kust! Samen smullen van een paasontbijt, om daarna een strandwandeling te maken en de frisse zeewind op te snuiven. Vergeet ook niet om paaseieren te verstoppen voor uw kinderen. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw vakantiebungalow. Of wat dacht u van een frisse duik in het binnenzwembad? Als u een vakantiepark in Zeeland boekt, beleeft u een gezellig paasweekend! Via het zoekfilter kunt u ontdekken welk vakantiepark in Zeeland voor u de beste keuze is.