De Leistert in Roggel: véél speel- en waterpret

Midden op het Limburgse platteland, tussen de steden Weert en Roermond ligt vakantiepark De Leistert! Absoluut een van de mooiste vakantieparken in Nederland. De opzet is ruim en vormen de Limburgse vakantieboerderijen samen met de nieuwere en de modernere bungalows een gezellig dorp. Direct bij aankomst wordt al snel duidelijk dat het een bruisend vakantiepark is dat de afgelopen jaren flink aan de weg heeft getimmerd. De sfeer is gemoedelijk en is het vakantiepark een echte aanrader voor gezinnen! Maar zou u ook graag de bossen in duiken? Vakantiepark De Leistert grenst aan een bos waar u prima kunt wandelen. We mochten een kijkje nemen op dit pareltje. Kijkt u mee?

Direct bij binnenkomst op het parkterrein, springt de ruime opzet en het vele groen, alsook de royale grasvelden in het oog. Kinderen hebben dus alle ruimte om te spelen! Maar dit vele groen geeft De Leistert ook een gemoedelijke en serene sfeer! Elke vakantieboerderij heeft een eigen parkeerplek en op diverse plekken zijn ook opstapplaatsen voor de activiteiten van Pluck en Pien. Gemakkelijk, want zo hoeft u zelf niet helemaal naar de Park Plaza te wandelen.

Er zijn zowel vakantieboerderijen met rieten daken alsook boerderijen met pannen. De luikjes voor de ramen geven de vakantieboerderijen een authentieke uitstraling.

Nabij de ingang ligt tussen de vakantieboerderijen een recreatievijver, met een uitdagend pondje. Grenzend aan deze vijver ligt ook een groot grasveld en een speeltuin met diverse houten speeltoestellen. Daarnaast liggen verspreid tussen de bungalows ook enkele kleinere speeltuintjes. Zou u graag actief bezig willen zijn, ook een voetbal- en tennisveld, een kabelbaan en een trimparcours, vindt u tussen de bungalows.

Op vakantiepark De Leistert zijn er 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13 en 18-persoons bungalows boekbaar. Hierbij kunt u ook nog kiezen tussen het type comfort, luxe en vip en is er ook een MIVA (7-pers.) en een culinaire (8-pers.) bungalow boekbaar. Alle vakantiebungalows hebben een ruim terras en is er rondom de bungalows voldoende ruimte om te spelen. Daarnaast zijn er ook bungalows die gelegen zijn tegen de bosrand.

Heeft u jonge kindere, dan zijn de ‘kids special bungalows’ aanraders! Deze modern vormgegeven bungalows zijn namelijk omheind en hebben uw kinderen toegang tot de semi-privé speeltuin, die u met slechts 8 andere bungalows deelt. Ideaal, want u kinderen kunnen dus alleen naar buiten, zonder dat ze verloren lopen. Er zijn twee type bungalows boekbaar de: plus kids special of de (gewone) kids special.

Zoekt u eens wat anders, wellicht zijn dan de safaritenten wat u zoekt! De safaritenten liggen gezamenlijk op een ruim grasveld, met enkele speeltoestellen, vooraan op het campingterrein. Dus lekker dicht bij de Park Plaza! U heeft keuze uit twee types: een luxe safaritent met eigen toilet en een ruime doucheruimte. Maar u kunt ook kiezen voor de comfort safaritent zonder eigen toilet en douche. 

Direct naast de ‘kids special bungalows’ ligt ook het gezellig restaurant ‘La Selva’ met de indoorspeel-jungle ‘La Selva’. Het restaurant is een à la carte restaurant met een royaal terras dat zicht geeft op een speeltuin. Via een eigen ingang krijgt u toegang tot de indoorspeel-jungle. Ook hier kunt u plaats nemen op het terras dat zicht geeft op de speeljungle. 

Absoluut een van de mooiste voorzieningen van vakantiepark De Leistert is de grote roei- en speelvijver, zeker bij mooi weer! Heerlijk zonnen op de ligweide en de kinderen kunnen spelen op het zandstrand en in het water. Superleuk zijn ook de verschillende (water)speelelementen! Maar neem ook uw opblaasboot of een luchtbed mee, want u kunt ook heerlijk dobberen op het water.

Grensend aan de roei- en speelvijver, ligt de nieuwe waterspeeltuin! Kinderen kunnen hier kliederen met water, door een riviertje wandelen en over touwbruggen en stappaaltjes klimmen. Om de kinderen in de zomer te beschermen tegen de warme zon, ligt de waterspeeltuin tussen de bomen. Voor de jongste gasten is er een apart speelgedeelte. Een echte blikvanger is ook de Jumbotoren met glijbanen en de klimboom.

Waterpret is er voldoende op vakantiepark De Leistert! Zo is daar de recreatievijver met zandstrand, maar er is ook een buitengolfslagbad en een subtropisch zwembad! Het verwarmde buitengolfslagbad beschikt over een waterglijbaan en is er een kinderbadje. Het subtropisch zwembad maakt de waterpret compleet! Met twee waterglijbanen, een stroomversnelling, twee whirlpools, een kinderbad en een snackcorner.

Het hart van vakantiepark De Leistert is de gezellige Park Plaza! Kinderen kunnen klimmen en klauteren in het grote klimtoestel, terwijl u plaats kunt nemen op het terras. Ook een mooie bowlingbaan, een gamecorner en een podium van het animatie-team vindt u hier. Boodschappen kunt u doen in de parkwinkel, is er ook nog een restaurant met terras en een midgetgolfbaan.

Vakantiepark De Leistert is een bruisend vakantiepark en een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Speelpret is er meer dan voldoende, ook als het weer wat tegenzit. Bovendien kunnen kinderen ook gratis deelnemen aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam. Zou u er graag op uittrekken, de omgeving heeft voldoende te bieden! Toverland ligt op 20 autominuten, in Roermond kunt u prima winkelen, in de Leudal bossen kunt u uren wandelen en race fans kunnen naar de Max Verstappen shop in Swalmen. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw vakantieboerderij. Interesse? Boek dan hier vakantiepark De Leistert.

Foto’s © Bungalowparkoverzicht.nl (met uitzondering van foto 22)

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.