Fotoreportage Coldenhove

Coldenhove is een van de acht vakantieparken van Landal op De Veluwe. Absolute pluspunt is de centrale ligging. U bent zo in Arnhem en Apeldoorn en u kunt in de buurt diverse uitstapjes maken naar Burgers Zoo, Park de Hoge Veluwe, Dierenpark Ouwehands of Paleis het Loo. Zou u een van de genoemde uitjes willen bezoeken, ga dan eventjes langs de receptie, want u kunt hier entreekaarten kopen met korting. Maar ook op Landal Coldenhove zelf is meer dan voldoende te doen. Bungalowparkoverzicht.nl mocht een kijkje nemen op Landal Coldenhove en maakte een fotoreportage.

Coldenhove-welkom

Net als alle Landal parken op De Veluwe, ligt ook Coldenhove midden in de bossen. Van deze acht parken is Coldenhove met een oppervlakte van zo’n 76 hectares, wel het grootste vakantiepark. Op het parkterrein liggen verspreid zo’n 364 bungalows, 180 campingplaatsen en 5 luxe safaritenten. Door deze ruime opzet mag u bij Coldenhove een auto parkeren bij uw bungalow.

Coldenhove-buiten

Het restaurant met afhaal- en snackshop met hier tegen over een goed gesorteerde parkwinkel. In het gebouw bevindt zich ook een beautysalon, waar u op afspraak terecht kan. De uitdagende midgetgolbaan staat garant voor een paar gezellige uurtjes. Altijd al een keer Jeu de Boules willen spelen? Dan is dit uw kans!

Coldenhove is een paradijs voor kinderen, zo is er een grote indoorspeeltuin met terras, een Bolle Club waar dagelijks activiteiten plaats vinden en een klimwand. Daarnaast is er ook een boogschietbaan en MOOV hoek (hier kunnen kinderen een eigen skelter bouwen), kinderscooterbaan en natuurlijk het binnenzwembad. Net als de midgetgolbaan is een uurtje bowling altijd een goed idee.

Gezellig tafelen kan in het sfeervolle restaurant. Om het wachten wat te veraangenamen krijgen kinderen een kleurplaat en kleurtjes. Zou dat niet voldoende zijn, er is ook een kinderspeelhoek.

Coldenhove-restaurant

Lekker spelen kan in de grote buitenspeeltuin met diverse speeltoestellen. Ouders kunnen plaats nemen op het buitenterras naast de buitenspeeltuin. Zo kunnen ze de kinderen prima in het oog houden.

Coldenhove-buitenspeeltuin

Ook Bollo de Beer woont op Coldenhove. Het Bollo huisje kan je bezoeken en kinderen kunnen op de foto met Bollo de Beer.

Coldenhove-bollohuisje

Wilt u de natuur op De Veluwe ten volle beleven, dan kan u een van de vijf safaritenten boeken. Deze tenten staan in een groepje op een rustig plekje. De safaritenten zijn voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. Zo is er een ruim terras, badkamer, WC, een keuken en warmte krijgt u van een pelletkachel. Een TV is overigens niet aanwezig in de safaritent, maar dat maakt het nu juist ook zo bijzonder! De keuken van een van de safaritenten, zoals u kunt zien, u heeft hier alles bij de hand. Dus geen gesleep met eigen spullen.

Coldenhove-tenten

Alle bungalows liggen in het groen en zijn boekbaar voor 2, 4, 6, 8, 10 en 12 personen. De bungalow die wij bezocht hebben was de extra toegankelijke accommodatie, geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze bungalow is extra ruim ingericht en voorzien van speciale voorzieningen.

Coldenhove-bungalows

Voor kleine kinderen is een dagelijks bezoekje aan de dierenweide natuurlijk super. Oudere kinderen kunnen terecht op het basketbal- en volleybalveld of het multifunctioneel sportveld. In de zomer staat de vlindertuin in volle bloei, voor jong en oud is het mooi om te zien, hoe deze vrolijke en kleurrijke dieren hier rond fladderen. Leuk om te vermelden is, dat u op zondagochtend kan gaan wandelen met de boswachter. Dus zou u meer te weten willen komen van de ‘De Veluwe’, dan is dit uw kans.

Coldenhove is een vakantiepark dat geschikt is voor zowel een lange als kort verblijf. Door de vele parkfaciliteiten biedt Coldenhove het jaarrond vakantieplezier en is hierdoor ook zeer geschikt voor gezinnen. Maar ook de omgeving met tal van leuke uitstapjes bied voldoende afwisseling. Bij interesse kunt u hier Landal Colenhove boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.