Fotoreportage Het Land van Bartje

Landal Greenparks vakantiepark ‘Het Land van Bartje’ is net als het super-de-luxe Hof van Saksen gelegen in Drenthe. Eigenlijk is het niet verwonderlijk dat hier een tweetal top bungalowparken liggen van Landal. De streek en ook de provincie Drenthe heeft toeristen veel te bieden. Zo kan u er prima met de fiets op uit trekken, naar het Boomkroonpad of Kabouterland. Zou u wat meer over de historie willen weten van Drenthe en haar hunebedden, dan mag een bezoekje aan het Hunebedcentrum, niet ontbreken. Het Hunebedcentrum ligt overigens vlakbij ‘Het Land van Bartje’. Kortom, een prima omgeving voor een fijne vakantie. Bungalowparkoverzicht.nl wilde dit kindvriendelijk park van Landal met eigen ogen zien en bezocht ‘Het Land van Bartje’.

Het Land van Bartje heeft een fijne variatie in accommodaties, zo kunt u er een wat eenvoudigere chaletcaravan boeken. Maar zou u een wat luxere vakantiebungalow zoeken: U kunt dan ook terecht op ‘Het land van Bartje’.  Er zijn namelijk ruime en zeer sfeervolle vakantieboerderijen voor 4, 5, 6, 8 of 10 personen te boeken. Maar wat al deze accommodaties gemeen hebben, is de fraai ligging midden in het groen. Hierdoor krijgt ‘Het land van Bartje’ een zeer gezellig en vriendelijke uitstraling. Ook niet onbelangrijk ‘Het land van Bartje’ is gelegen aan de rand van Boswachterij Exloo. Perfect dus voor wandel- en natuurliefhebbers.

De luxe accommodaties zijn met name Drentse boerderijen/hoeves. Deze ruime boerderijen, die zowel voor 6, 8 en 10 personen boekbaar zijn, zijn van alle gemakken voorzien. Er is een grote keuken met grote eettafel, buitenterras en ook de slaapkamers zijn ruim. Het is ook mogelijk om een extra luxe boerderij te boeken, deze beschikt over een groot bubbelbad en privé sauna. Leuk detail: de luxe boerderijen beschikken over de buitenspelcomputer Swinxs. Dit is een ‘buitenspel computer’ die diverse spellen bevat, die kinderen buiten kunnen spelen.

‘Bartjes Boerderij’ is de speel-en ontmoetingsplek! Hier kunnen kinderen binnen spelen in het zand en zijn er gedurende de gehele dag leuke activiteiten voor kinderen en hun ouders. Tevens kunt u er een kopje koffie drinken. Bij fijn weer is ook het terras geopend en kunnen kinderen spelen in de buitenspeeltuin, die pal naast de ‘Bartjes Boerderij’ is gelegen.

In ‘Bartjes Boerderij’ kunnen kinderen zowel bij slecht als goed weer heerlijk spelen in het binnenzand. Ook is er de Bollo Club, leestafel, een koffiehoek en kunnen ze airhockey en met de voetbaltafel spelen. Bartjes Boerderij is sfeervol ingericht. Een perfecte plek voor een spelletjes en koffie met wat lekkers. Er staat zelf een box voor de allerkleinste gasten!

Ook vindt u tussen de accommodaties en het vele groen, diverse speeltoestellen. Leuk is natuurlijk ook het mini Hunebed. Daarnaast is het recreatieteam zeer actief, zowel tijdens als buiten de schoolvakanties.

Maar de absolute topattractie van ‘Het Land van Bartje’ is de manege, waar kinderen op pony’s kunnen rijden. Voor kinderen is de manege een bron van vermaak. Kinderen kunnen hier rijlessen krijgen, bosritten maken en natuurlijk knuffelen met de pony’s.

Na een lekker actief dagje kan u in het sfeervolle en pas vernieuwde restaurant terecht voor een fijn maaltijd. U kan hier zowel luxe gerechte bestellen, maar ook pannenkoeken of frietjes voor de kinderen. In het restaurant heerst een ongedwongen sfeer, kinderen zijn meer dan welkom. Voor een snelle hap kan u terecht in de luxe snackbar op het park.

Op het park vindt u ook een parkwinkel voor vers brood en andere basisbehoeftes. Bijzonder fraai is ook de bewijzering op het park.

Natuurlijk beschikt ‘Het Land van Bartje’ over een binnenzwembad met een spectaculaire overkapping (bij mooi weer gaat het schuifdak namelijk open) Naast het grote zwembad met glijbaan is er ook een peuterbad, kleuterbad en zonneterras.

‘Het Land van Bartje’ is een vakantiepark dat geschikt is voor zowel een lange als korte vakantie. Door de leuke kindvriendelijke parkfaciliteiten is het park jaarrond te bezoeken. Met name de manege is super voor kinderen. Het is een vakantiepark met een ongedwongen en vriendelijke sfeer, zeker voor gezinnen met jongere kinderen is dit park een echte aanrader. Daarnaast is er in de omgeving ook veel te doen en te beleven. Hiervoor kan u zich wenden tot de vriendelijke receptie. Bij interesse kunt u hier vakantiepark Het Land van Bartje boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.