Fotoreportage Hoog Vaals

Zuid-Limburg blijf een geweldige vakantiestreek voor jong en oud! Er zijn veel bezienswaardigheden, het landschap is schitterend en we mogen de Limburgse gastvrijheid niet vergeten! Kortom, een ideale plek voor een vakantie! Een ideale uitvalbasis om van al dit moois te genieten is het vakantiepark Hoog Vaals van Landal GreenParks. Dit vakantiepark, dat gelegen is in een van de mooiste streken van Nederland het ‘Limburgse Heuvelland’, heeft voor jong en oud veel te bieden! Bungalowparkoverzicht.nl bezocht Landal Hoog Vaals en maakte een fotoreportage.

Landal Hoog Vaals is schitterend gelegen in het glooiende Limburgse landschap. De sfeer is heerlijk ontspannen en gastvrij. Landal Hoog Vaals is ook Green Key gecertificeerd.

Ook Bollo de Beer heeft een eigen vakantiehuisje op Hoog Vaals! Voor de kinderen is er een o.a. een scooterbaan, speeltoestellen en een trapveldje. U kan van de houten bankjes een oogje op ze houden. Daarnaast beschikt Hoog Vaals ook nog over airtrampoline en dierenweide.

Hoog vaals heeft diverse bungalows, van 2, 4, 6 en 8 persoons en groepsbungalows (10, 12, 24-pers.). Alle bungalows zijn schitterend gelegen tussen het groen. Veel bungalows geven ook een schitterend uitzicht op het limburgse landschap of op de vijver midden op het vakantiepark. (De bovenstaande foto’s zijn gemaakt in de 8 persoonsbungalows)

De meeste bungalows zijn geschakeld en liggen schitterend in het groen. De bungalows zijn sfeervol ingericht, bevatten alles wat u nodig heeft om vakantie te vieren en zijn schoon. Zou u de kinderen extra willen verrassen, dan kan u een kinderbungalow boeken. Lekker luxe zijn ook de bungalows met een bubbelbad in de tuin! 

De omgeving is schitterend, maar ook op het park van Landal Hoog Vaals zelf, kan u een fijne wandeling maken. Wandel bijvoorbeeld eens naar de visvijver of naar de golfbaan. Voor de kinderen vindt u verspereid op het vakantiepark enkele speeltoestellen en een midgetgolfbaan.

Het centrumgebouw is het hart van Landal Hoog Vaals. Naast de eetgelegenheden treft u een indoorspeeltuin, bowling- en tennisbaan, game corner, Bollo club en is er ook een speel- en knutselruimte.

In het centrumgebouw vindt u ook een restaurant en een ontspanningsruimte met open haard. Heerlijk is ook het beautycenter, hier kan u massages-en beauty behandelingen krijgen. Maar de belangrijkste voorziening is natuurlijk het binnenzwembad, met peuterbad en glijbaan. In het binnenzwembad is altijd toezicht!

Buiten treft u naast een goed gesorteerde supermarkt ook de fietsverhuur aan. Dit zijn prima fietsen waarmee u de omgeving kan verkennen.

Hoog Vaals is een vakantiepark dat geschikt is voor zowel een lange als korte vakantie. Door de vele parkfaciliteiten biedt Hoog Vaals het jaarrond vakantieplezier en hierdoor ook zeer geschikt voor gezinnen. Maar door de uitdagende omgeving is het ook een goede keuze voor fiets- en wandelliefhebbers. Bij interesse kunt u hier vakantiepark Hoog Vaals boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.