Fotoreportage de Lommerbergen

Landal Lommerbergen is gelegen in Midden-Limburg, nabij de bruisende stad Roermond en de Duitse grens. Naast de vele parkvoorzieningen voor kinderen is het ook een prima keuze voor senioren, die er lekker op uit willen trekken met de fiets of auto! De omgeving heeft namelijk heel veel te bieden! Dichtbij Roermond met het Designer Outlet en het Maasdal. Hier kan u eindeloos fietsen over platteland wegentjes, gebruik maken van de veerpontjes en een terrasje pikken in Arcen. Bungalowparkoverzicht.nl was benieuwd naar dit vakantiepark en bezocht dit fraaie vakantiepark in Reuver.

Bij de ingang van ‘De Lommerberg’ wordt u vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers, tevens kan u hier terecht voor diverse soorten fietsverhuur. Fijn detail, voor honden is er een aanlijn paaltje met waterbakje. Het park is overigens autovrij, heuvelachtig en bosrijk.

De Lommerbergen heeft veel parkvoorzieningen zoals: een buitenspeeltuin, sprookjesgolfbaan (leuk en spannend voor kleine kinderen), tennisbaan, sportveld, kinderboerderij met kinderhofje en een jeu de boulesbaan. Het bungalowpark is ruim van opzet, maar de meeste parkvoorzieningen liggen rond en nabij de parkplaza. Waardoor de wandelafstanden tot een minimum worden beperkt.

Een van de absolute hoogtepunten voor kinderen op ‘De Lommerbergen’, is het avontureneiland met echt kasteel. Middels een echte brug kunnen ze dit speelkasteel bezoeken. Reken maar dat uw kinderen hier plezier aan zullen beleven. Naast het groot kasteel ligt een zandstrand, dat in de zomer vol ligt met emmertjes en schepjes.

Bijzonder is ook de vogelflat. Deze zorgt in het voorjaar en zomer voor heel wat tjilpende en drukke vogels, die u op deze wijze van zeer dichtbij kan bekijken.

Natuurlijk mag Bollo de Beer niet ontbreken. Hij brengt soms een bezoekje aan de Bollo club waar kinderen druk zijn met leuke en verrassende activiteiten. Op ‘De Lommerberg’ wordt het jaarrond een entertainment-programma aangeboden met Puk & Pelle en Bollo de Beer. Dus ook in het laagseizoen!

De vakantiebungalows liggen in het groen. Wat hierbij direct in het oog springt zijn de grote glazen puien. Hierdoor krijgt u een optimaal binnen buiten beleving tijdens uw verblijf. Veel bezoekers vinden deze open inrichting een echt pluspunt.

De parkplaza is het middelpunt van het park. Hier is dan ook veel te doen en te beleven! Zo zijn er diverse restaurants, terrasjes, supermarkt, winkeltjes, een bowlingbaan, Fun house en een indoorspeeltuin. Daarbij zijn er dagelijks optredens van Puk en Pelle en is er live entertainment. De ruime en gezellige ingang van de parkplaza. Middels de handige wegwijzers kan u zien wat er te doen en te beleven is. Leuk voor de kinderen: ze kunnen op de foto met Bollo de Beer die altijd op het bankje zit, bij de ingang van de parkplaza.

In het restaurant ‘Hadiejos’ kan u in een sfeervolle ambiance genieten van een uitgebreide menukaart. Ook glutenvrij eten is mogelijk! Overal zijn er gezellige terrasjes en zithoekjes waar u in alle rust kan genieten van een hapje of drankje. Altijd gezellig is een uurtje bowlen. De Lommerberg beschikt over acht bowlingbanen in een sfeervolle omgeving. Ook kinderen kunnen prima mee bowlen, er zijn namelijk speciale kinderbanen aanwezig.

Natuurlijk beschikt ‘De Lommerbergen’ over een geweldig suptropisch zwembad. Hier kan u gebruik maken van het golfslagbad, diverse waterglijbanen, Kids Junglebad, peuterbad, verwarmd buitenbad en whirlpools. In de zwemmersbar kan u terecht voor een hapje en een drankje zodat u het zwembad niet hoeft te verlaten. Ontspannen kan onder de zonnebank of in de infraroodcabines, stoomcabines en kruidenbaden.

De Lommerberg is een vakantiepark dat geschikt is voor zowel jong als oud. Door de kindvriendelijke parkvoorzieningen is het park jaarrond te bezoeken. Met name het subtropisch zwembad is super. Het is een vakantiepark met een vriendelijke sfeer, zeker voor gezinnen met jonge kinderen is het een aanrader. Daarnaast is er in de omgeving ook veel te doen en te beleven. Dus ook senioeren en gezinnen die er graag op uittrekken is dit een goede keuze. Bij interesse kunt u hier vakantiepark ‘De Lommerberg‘ boeken.

Foto’s copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.