Fotoreportage Landal het Vennenbos

Het is cliché; maar als u kinderen het naar hun zin hebben, heeft u als ouder ook een fijne vakantie. Als we dan naar de kinderwensen luisteren, dan zal daar zeker een groot zwembad bij staan en heel veel andere uitdagende speel- en sportfaciliteiten. Nu zijn er heel veel fijne vakantieparken in Nederland, die aan deze vakantie kinderwens voldoen. Maar een vakantiepark dat er absoluut uitspringt, is ‘het Vennenbos’ in Hapert.

Bungalowparkoverzicht.nl bezocht Landal het Vennenbos en maakte een fotoreportage. Bij aankomst wordt al direct duidelijk dat op dit bruisend vakantiepark van Landal GreenParks verveling uitgesloten is.

Bollo de Beer, mascotte van Landal GreenParks kent u misschien al, maar wist u dat op ‘Landal het Vennenbos’ nog twee mascottes wonen? Op het Vennenbos kunnen uw kinderen namelijk Puk en Pelle tegenkomen. Deze twee vrolijke personages ondernemen leuke dingen met uw kinderen en maken hier keer op keer een feestje van. Ook Puk en Pelle hebben een huisje op het Vennenbos. Maak een foto of maak een mooie tekening voor in de brievenbus.

Het Vennenbos heeft ook een kinderboerderij, met geitjes, varkentjes en ezels. Een doolhof is altijd spannend voor jong en oud! In het midden bevindt zich een uitkijktoren. Hoe fijn is het onderstaande plekje? Dit is misschien wel het mooiste plekje op vakantiepark het Vennenbos.

Altijd gezellig is een ritje met de familiefietsen. Natuurlijk kunt u ook skelters, bolderkar, goede fietsen, bakfietsen en tandems huren. Een tochtje over het water van het Vennenbos is ook altijd superleuk.

Voor de oudere jeugd is er een multifunctioneel sportveld. Hier kunnen kinderen o.a. voetballen en basketballen. Nieuw is de handboogschietbaan, en deze safari auto’s. Hiermee kunnen kinderen zelf rijden. Natuurlijk wel onder begeleiding van een volwassenen.

Ook een animatieprogramma ontbreekt niet. Knutselen en dansen met Bollo de Beer en met Puk en Pelle op avontuur. Goed om te weten; er is het jaarrond een animatieprogramma.

De meeste bungalows zijn geschakeld en liggen schitterend in het groen, aan het water en tussen de bomen. Zelfs zo groen dat u er een eekhorentje kan spotten. De bungalows liggen fijn verspreid over het park dat ruim 55 hectare groot is. Ondanks dat het Vennenbos ruim van opzet is, vallen de afstanden tot de Park Plaza mee. De bungalows zijn prima ingericht, bevatten alle basis behoeften en zijn lekker schoon. Zou u de kinderen extra willen verrassen, dan kan u een kinderbungalow boeken. Speciaal met speel-/slaapkamer, kinderspeelgoed en veiligheidsvoorzieningen.

De bruisende en gezellige Park Plaza is het hart van Landal het Vennenbos! Hier treft u diverse restaurants, een snackbar, winkeltjes, goed gesorteerde supermarkt met streekproduckten, gezellige terrasjes en een podium waar Puk en Pelle optreden. Natuurlijk geven Puk en Pelle regelmatig een spetterende show in de Park Plaza.

vennenbos-winkel-1a

Super cool is de vernieuwde bowlingbaann, de game hal en voor de kleine kinderen is er een kleine indoorspeeltuin. Maar de belangrijkste voorziening is natuurlijk het subtropisch zwembad. Hier zal u samen met uw kinderen menig uurtje kunnen doorbrengen. U kan gebruik maken van het golfslagbad, glijbaan, diverse kinderbaden, peuterbad en buitenzwembad. U als ouder kan ook terecht in de sauna, het bubbelbad en zonnebank.

vennenbos-plaza-4-2

Bungalowparkoverzicht heeft het Vennenbos bezocht in het najaar. Het spreekt voor zich dat dit fraai vakantiepark ook zeer geschikt is voor in de zomervakantie.

Bij interesse kunt u hier vakantiepark het Vennenbos boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.