Landgoed de Scheleberg: Oase van rust op de Veluwe

Landgoed de Scheleberg is een gemoedelijk vakantiepark in Lunteren. Hier wordt u omringd door de prachtige natuur van de Veluwe en is het dus een ideaal vakantieadres als u graag wandelt of fietst. Direct bij aankomst op het landgoed wordt u omarmt door de natuur. De statige oprijlaan, de oude bomen en de mooie waterpartijen zorgen direct voor een fijn vakantiegevoel. Het vakantiepark is uitstekend onderhouden en alle bungalows liggen verscholen in het groen. Als u in de vroege morgen plaats neemt op uw terras of de schuifpui opent, dan wordt u getrakteerd op een concert van vrolijk tjilpende vogels. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad een zalige plek. Zeker als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, is Toppark Landgoed de Scheleberg een aanrader. We mochten een weekendje verblijven op dit mooi verzorgde vakantiepark. Kijkt u mee?

Via de statige oprijlaan krijgt u toegang tot het landgoed. Als u de oprijlaan oprijdt dan springt de gezellige waterpartij met hierachter de receptie en het restaurant met terras in het oog. Als gast kunt u hier inchecken en in het restaurant bent u welkom voor een lunch en een diner.

Landgoed de Scheleberg bestaat als het ware uit twee gedeeltes. In één gedeelte liggen de vakantievilla’s en in het andere gedeelte vindt u de moderne lodges. Maar voor alle twee geldt, het geheel is zeer goed verzorgd en parkeren kan direct bij elke accommodatie.

Een zalige voorziening bij veel accommodaties is de buitensauna met buitendouche. Veel villa’s alsook de bungalows beschikken over deze voorziening. Zoekt u extra luxe, dan is het zelfs mogelijk om een spa-bungalow te boeken. U heeft dan gedurende uw verblijf de beschikking over een buiten-bubbelbad. Deze spa-bungalows kunt u hier boeken.

Een heerlijke plek op Toppark Landgoed de Scheleberg is het buitenzwembad. Het zwembad is uitstekend verzorgd en rondom het buitenzwembad staan ligstoelen. Er is ook een peuterbad met een kleurrijke glijbaan. Belangrijk om te melden: het gehele zwembad is omgeven door een hekwerk, waardoor jonge kinderen niet zomaar het water in kunnen.

Naast het zwembad ligt ook een tennisbaan en een mooie speeltuin. Er zijn diverse speeltoestellen waaronder een kabelbaan, een grote tuinschommel, speelhuisje en en airtrampoline. Ook deze speeltuin is top verzorgd en het gras is mooi groen en goed onderhouden.

Alle accommodaties beschikken over een fijne keuken, maar u kunt ook aanschuiven in het Aziatisch parkrestaurant. Hier staan zowel friet, als sushi en pokebowls op het menu. Bij mooi weer is ook het terras een prima plek om neer te strijken.

Er zijn diverse type accommodaties boekbaar, maar voor welke accommodatie u ook kiest, ze liggen allemaal schitterend in het groen, hebben een gezellig terras en uw auto kunt u parkeren bij uwaccommodatie. Er zijn ookaccommodaties die aan een grote waterpartij met fonteingrenzen.

De omgeving van Landgoed de Scheleberg roept om ontdekt te worden. Talrijke fiets- en wandelroutes beginnen direct vanaf het vakantiepark. Bij de receptie kunt u terecht voor routes. U kunt ook een fiets of e-chopper huren. Tijdens ons verblijf hebben wij een bezoekje gebracht aan het Airborne Monument op de Ginkelse Heide. Hier kunt u ook wandelen en met een beetje geluk loopt u de schaapsherder met zijn kudde schapen tegen het lijf.

Landgoed de Scheleberg is een luxe en rustig vakantiepark waar u heerlijk kunt ontspannen in de fijne accommodaties. Begin de dag goed door baantjes te trekken in het buitenzwembad.Maar duikt u graag de natuur in? Ook dan isLandgoed de Scheleberg een uitstekende keuze. Kortom, u heeft dus alles binnen handbereik voor een ontspannen vakantie op de Veluwe. Interesse in een verblijf opLandgoed de Scheleberg? Boek dan hier uw verblijf.

Foto’s © Bungalowparkoverzicht.nl

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.