Fotoreportage Nieuwvliet-bad

De laatste jaren heeft Landal flink geïnvesteerd in nieuwe vakantieparken. Een van deze nieuwe vakantieparken is ‘Strand Resort Nieuwvliet-Bad‘ in Nieuwvliet, Zeeland. Het vakantiepark is met name een goede keuze, als u een vakantiepark zoekt dat pal aan het strand en de Noordzee ligt. U staat in zo’n 5 tot 10 wandelminuten op het brede zandstrand van Zeeuws-Vlaanderen. Hier kunt u prima wandelen, luieren in de zomer en u vindt er een groot aantal strandpaviljoens, die het jaarrond geopend zijn. Bungalowparkoverzicht.nl ging een weekendje uitwaaien en maakte een fotoreportage.

nieuwvlietbad-ingang

Resort Nieuwvliet-Bad is geen heel groot vakantiepark, het vakantiepark heeft 193 woningen en is 17 hectare groot. Hierdoor is het een zeer overzichtelijk park en de loopafstanden naar de receptie, restaurant, snackbar, binnenzwembad en speelzolder zijn lekker kort.

nieuwvlietbad-receptie1

Vooraan in het receptiegebouw bevindt zich de receptie en een kleine parkshop met wat levensmiddelen. Ook bevindt zich het kleinschalige, maar leuke binnenzwembad met peuterbad in het receptiegebouw, net als de kleine (Bolo) speelzolder. Voor een snelle hap kunt u terecht in de snackbar, uit eten kan in restaurant Heerlyckheijd.

landal-nieuwvlietbad-zwembad

Het kleinschalige maar mooie binnenzwembad met peuterbad en bubbelbank. Rondom het zwembad staan enkele lig- en zitstoelen. Het zwembad is niet heel groot, maar hierdoor wel overzichtelijk en zeer geschikt voor jonge kinderen.

nieuwvlietbad-fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Ook dan kunt u terecht bij de receptie van Resort Nieuwvliet-Bad.

landal-nieuwvlietbad-huisjes3

Er zijn verschillende type vakantiebungalows te huur op Nieuwvliet-Bad. Een groot aantal van deze bungalows ligt rondom een grote waterpartij (kreekwoningen) en heeft een eigen steiger/terras aan het water.

landal-nieuwvlietbad-huisjes2

Er zijn verschillende types vakantiebungalows te huur, u heeft hierbij de keuze uit: comfort, luxe en extra luxe bungalows. Maar ook al kiest u voor de comfort bungalow, dan nog verblijft u in een mooi en comfortabel vakantiehuisje. Ook is er een ruime keuze aan familie- en groepswoningen (8, 10, 12 en 22-personen)

landal-nieuwvlietbad-huisjes1

De waterpartij kunt u oversteken met een trekvlot.

landal-nieuwvlietbad-stran111

Het strand en de Noordzee liggen op amper 5 tot 10 wandelminuten. Na een klein klimmetje staat u boven op de duinen en krijgt u een schitterend uitzicht op de Noordzee.

strand-nieuwvlietbad

Het strand van Nieuwvlied-Bad is breed en schoon. Als u op het strand staat, ziet u ook veel grote zeeschepen varen, onderweg van of naar de haven van Antwerpen.

landal-nieuwvlietbad-duinen

Op Nieuwvliet-Bad is ook een actief animatieteam aanwezig! Zowel voor jong als oud organiseren ze leuke activiteiten. Een van deze activiteiten is lasergamen in de duinen.

strand-nieuwvlietbad-5

Aan het strand vindt u diverse strandpaviljoens, die het jaarrond geopend zijn. Ideaal om na een lange strandwandeling uit te rusten en te genieten van een hapje en een drankje.

strand-nieuwvlietbad-2

Ook de typische paaltjes vindt u op het strand van Nieuwvliet-Bad. Deze paalhoofden zijn een typisch Zeeuwse manier van kustverdediging.

strand-nieuwvlietbad-beertje-630

Om het strand ook voor jonge kinderen overzichtelijk te houden, staan er op diverse plekken oriëntatiepalen met dierenfiguren. Zo vinden ze na het zwemmen moeiteloos de weg terug naar hun handdoek.

Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Strand Resort Nieuwvliet-Bad heeft een typische open Zeeuwse uitstraling. Dit kom mede door de jonge begroeiing, maar dit maakt het vakantiepark ook uniek. Bovendien is het park hierdoor ook zeer overzichtelijk. De bungalows zijn nieuw en heerlijk luxe. Op het park zelf is niet heel veel te doen, maar de omgeving maakt dat meer dan goed! Zo liggen Sluis en Groede vlakbij en natuurlijk mogen we het strand niet vergeten. Elk seizoen is het hier goed toeven. We verbleven hier in de winter, maar het was superdruk op het strand.

Zoekt u een comfortabel vakantieadres pal aan het strand, dan kunnen we Nieuwvliet-Bad aanraden. We hebben hier een heerlijk weekendje beleeft. Bij interesse kunt u hier Strand Resort Nieuwvliet-Bad boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.