Fotoreportage Landal Rabbit Hill

Als u op zoek bent naar een kindvriendelijk vakantiepark, wat vrij centraal gelegen is in Nederland, dan kunnen wij ‘Rabbit Hill‘ in Nieuw Milligen aanraden. Rabbit Hill is een van de zeven vakantieparken van Landal GreenParks, die gelegen zijn op De Veluwe. Dit is natuurlijk geen toeval, want De Veluwe heeft voor jong en oud veel te bieden. Denk hierbij aan de diverse daguitjes en de uitgestrekte natuurgebieden, waar u eindeloos kan wandel- en fietsen. Bungalowparkoverzicht bezocht dit vakantiepark en maakte een fotoreportage.

rabbit-hill-buiten

Landal Rabbit Hill is schitterend gelegen in het groen. De sfeer is heerlijk ontspannen en gastvrij. Rabbit Hill is ook Green Key gecertificeerd. Rabbit Hill profileert zich niet voor niets als een kindvriendelijk vakantiepark. Rabbit Hill staat namelijk bol van de spel- en speelvoorzieningen. Buiten is er een groot speelkasteel, een dierenweide, kinderscooterbaan, crossbaan, lasergamebaan en een grote Airtrampoline.

rabbit-hill-midgetgolf

Zowel de midgetgolfbaan als de Airtrampoline liggen in het groen. Dus ook op warme en zonnige dagen kunnen uw kinderen hier heerlijk spelen.

rabbit-hill-speeltuin

In het hoofdgebouw ligt niet alleen het binnenzwembad, ook vindt u er een gezellig restaurant waar men twee maal in de week een familiebuffet serveert. Bij interesse is het raadzaam om aan te melden voor dit familiebuffet. In het hoofdgebouw is WIFI beschikbaar, waarvan u gratis gebruik kan maken.

rabbit-hill1

Natuurlijk mag Bollo de Beer niet ontbreken op dit  kindvriendelijk vakantiepark! Bollo de Beer heeft zelfs een eigen hoekje in het restaurant. Hier kunnen kinderen terecht voor frietjes, ijs en snacks. Live cooking is ook een van de mogelijkheden op Rabbit Hill.

In het hoofdgebouw heeft men een speciale ruimte ingericht voor het entertainment team. Het entertainment team staat overigens het gehele jaar klaar. Dus ook in het laagseizoen organiseren ze activiteiten voor kinderen.

r-hill-plaza

Dolle pret en heel veel gezelligheid is er in de indoorspeeltuin, die overigens ook in het hoofdgebouw ligt. Kinderen kunnen hier uren spelen terwijl ouders kunnen lezen en een drankje kunnen kopen bij de Bollo Bar! Een van de belangrijkste figuren voor de kinderen op de Landal parken is Bollo de Beer! Dus ook op Rabbit Hill vind je een Bollo club.

De ingang van het binnenzwembad op Rabbit Hill met wateratracties en een waterglijbaan.

zwembad-rabit-hill

De bowlingbaan staat altijd garant voor een paar uurtjes plezier met de hele familie.

rabbit-hill-bowling

Samen op de fiets? Geen probleem op Rabbit Hil kan je naast de gewone fietsen ook familiefietsen huren.

rabbit-hill-fiets

Voor de snelle hap kunt u terecht bij de luxe en ruime Take Away.

Zeer origineel is de kindermenukaart op de muur. Naast diverse snacks en pizza’s die op de muur menukaart staan, kunnen kinderen ook lezen wat de ingrediënten zijn van een pizza.

rabbit-hill-konijn

De naam zegt het al: ‘Rabbit Hill’, een konijnenfamilie mag dus niet ontbreken. Op de konijnenheuvel lopen alle konijntjes los. Zeker jonge kinderen vinden dit geweldig.

rabbit-hill

Bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. De jongste gasten kunnen heerlijk spetteren in het peuterbad met grote paddestoel sproeier. Voor ouders zijn er voldoende zit- en ligplekken om de kinderen in het oog te houden. In het grote buitenzwembad kan men baantjes zwemmen of heerlijk dollen. Aan de zijkanten zijn er voldoende plekken om te zonnen.

Bij het buitenzwembad ligt ook een groot grasveld. Hier kan u zonnen, maar de kinderen kunnen het ook als speelveld gebruiken. De kiosk ligt bij het buitenzwembad, hier kan men op warme dagen terecht voor ijsjes en koelen drankjes

rabbit-hill-kiosk

Rabbit Hill is een groot park van zo’n 49 ha. dat lekker ruim is opgezet. Dus ook de bungalows liggen mooi verspreid over het park en geven voldoende privacy. Op Rabbit Hill is er een ruime keuze aan bungalows, u kan er 2, 4, 6, en 8 persoons bungalows boeken, die zowel geschakeld als vrijstaand zijn. Wij bezochten de 8 persoons bungalow. Zoals u kan zien op de foto, zijn deze bungalows mooi ingericht en zal het u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf.

Leuk om te melden: als u een kinderbungalow boekt, dan krijgt u gratis de beschikking over een bolderkar.

rabbit-hill-bungalow

Op alle Landal vakantieparken vindt u in uw bungalow een info map met hier in alle informatie over het des betreffende Landal park en informatie over de omgeving.

rabbit-hill-info

Rabbit Hill is een vakantiepark dat met name geschikt is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Of u nu verblijft in het najaar of zomer, door de indoorfaciliteiten biedt Rabbit Hill het jaarrond vakantieplezier. Daarbij is de groene omgeving van ‘De Veluwe’ natuurlijk een absolute uitdaging voor wandelaars en fietsers. Dus ook voor senioren of wie wil fietsen, is Rabbit Hill een prima keuze. Hierdoor is Rabbitt Hill buiten de drukke schoolvakanties een geliefd vakantieadres voor senioren. Bij interesse kunt u hier vakantiepark Rabbit Hill boeken.

Foto’s copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.