Fotoreportage vakantiepark Reevallis

Als u een wandel- en fietsliefhebber bent, dan kunt u uw hart ophalen in Zuid-Limburg. Want in deze streek, die misschien tot een van de mooiste streken van Nederland behoort, wordt u getrakteerd op prachtige vergezichten, authentieke dorpjes en een (uitdagend) glooiend landschap. Voeg hierbij de Limburgse gastvrijheid en u krijgt een super vakantieplekje.

Vakantiepark Reevallis het hoogste gelegen vakantiepark van Nederland.

Gezellige dorpjes om te verblijven zijn er voldoende, maar Bungalowparkoverzicht bezocht vakantiepark Reevallis in Vijlen. Reevallis is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is in het bergdorpje van Nederland ‘Vijlen’. Door deze bijzondere ligging is Reevallis meteen het hoogste gelegen vakantiepark van Nederland, wat meteen duidelijk wordt bij aankomst.

Op het welkomstbord van Reevallis lezen we dat Reevallis het hoogste gelegen vakantiepark van Nederland is. Dat is toch fijn om te weten.

Bij de receptie worden we hartelijk ontvangen. De receptie is niet groot, maar omgevingsinfo is er meer dan voldoende. Tevens kunt u hier kranten en streekproducten kopen. Ook het huren van fietsen is mogelijk. Vakantiepark Reevallis is een zeer rustig en kleinschalig vakantiepark aan de rand van Vijlen. Hierdoor heeft u vanuit een groot aantal bungalows een schitterend uitzicht over het glooiende Zuid-Limburgs landschap.

Alle bungalows zijn vrijstaand, van de buitenkant iets gedateerd, maar prima onderhouden en schoon. Bij aankomst zijn zelfs de bedden opgemaakt.

Reevallis is een kleinschalig vakantiepark en telt een 70 tal bungalows, hierdoor is het park heerlijk rustig. Verspreid tussen de bungalows vind u enkele speeltoestellen, geschikt voor jonge kinderen (tot 5/6 jaar).

Een boom vol met mistletoe, deze kom je op diverse plekken in Zuid-Limburg tegen. Dus ook op vakantiepark Reevallis!

Bungalowpark Reevallis is bijzonder mooi gelegen en bij uitstek geschikt om de schitterende omgeving van Zuid-Limburg te verkennen. Handig is ook de knooppunten wandel- en fietskaarten, die u vindt bij de fietsenstalling. Zoals u kan zien op de kaarten, kan u er bijna onbeperkt op uit trekken. Zo zijn er bijvoorbeeld de Mergelland fietsroute, of gevorderde mountainbikers kunnen de Vijlenroute fietsen, die een 580 meters hoogteverschil bevat. Wandelaars kunnen de routes volgen die aangegeven zijn door middel van gekleurde paaltjes. Hierdoor kut u elke gewenste afstand wandelen. Voor zowel de wandel- als fietsroutes geldt, dat ze zijn aangelegd door de aantrekkelijkste gebieden van het Heuvelland.

Daarnaast kan u ook de steden als Valkenburg, Maastricht of Aken bezoeken. In de decembermaand vinden in zowel Aken als in Valkenburg kerstmarkten plaats. Reevallis heeft geen restaurant maar in de omgeving en ook in het dorp Vijlen vindt u voldoende eetgelegenheden. Zou u willen zwemmen dan kan u terecht op het nabij gelegen vakantiepark Hoog Vaals (5 km.)

Reevallis is een kleinschalig en rustig park, maar hierdoor zeer geschikt voor 55plussers, fiets- en wandelliefhebbers. Bungalowparkoverzicht heeft Reevallis bezocht in het najaar. Het spreekt voor zich dat dit ook een fraai park is in het voorjaar en zomermaanden vanwege de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Bij interesse kunt u hier vakantiepark Reevallis boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.