Strandpark Duynhille – rust pal aan zee

Als u graag vakantie viert pal aan de Hollandse kust en opzoek bent naar een rustig vakantiepark, zonder al te veel (drukke) parkvoorzieningen, dan is Roompot Strandpark Duynhille een prima keuze! Het zandstrand ligt direct tegenover de ingang, achter een duinopgang. Kilometers zandstrand met eindeloze mogelijkheden om te wandelen, uit te waaien en te luieren bij warm weer. Heerlijk! Bovendien is de ligging ook ideaal voor uitstapjes naar zowel Zeeland als Zuid-Holland. Rotterdam ligt op 55 autominuten evenals Middelburg. Alle accomodaties zijn moderne vrijstaande witte villa’s met een gezellig houten terras en ook Koos Konijn is van de partij!

Strandpark Duynhille ligt op een rustig plekje, pal tegenover een duinopgang. Het inchecken is zo gebeurd – aangezien we de persoonlijke code voor toegang tot onze bungalow al toegestuurd hebben gekregen. Lekker makkelijk is ook dat we met de auto konden parkeren bij de villa. Alle accommodaties op Duyhille zijn overigens vrijstaand, modern en strak vormgegeven en wit van kleur, wat het strandpark een bijzondere luxe uitstraling geeft. Ook onze villa is super-de-luxe ingericht! Een mooie complete keuken, een ruime zithoek met een smart-tv, houten terras, drie slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een ruim bad. Daarnaast is er ook een douche en wifi is gratis.

Roompot Strandpark Duynhille is een goede keuze als u graag verblijft direct aan de Hollandse kust! Het strand ligt op slechts 10 wandelminuten. Dit is dan ook direct de belangrijkste reden om voor Strandpark Duynhille te kiezen. Verder zijn er nagenoeg geen parkvoorzieningen! Als u een rustig vakantiepark zoekt, een perfecte keuze. Wel kunt u bij de receptie terecht voor fiets- en bolderkarverhuur, is er een klein restaurant en een kleine parkwinkel, waar u in de vroege morgen terecht kunt voor verse broodjes. Bij mooi weer is ook het kleine maar knusse terras geopend. Goed om te melden: Als gast krijgt u ook gratis toegang tot zwemparadijs ‘De Roompot’ in Kampersland.

Ook op dit Roompot park loopt en danst Koos Konijn rond. Koos Konijn heeft hier zelfs een eigen knutselruimte. Er zijn verschillende sport- en animatieactiviteiten zoals: een zeskamp, voorleesverhaaltjes, schminken, een schelpensouvenir maken, minidisco en koekjes bakken met Koos Konijn. Deze activiteiten zijn overigens gratis op Roompot Strandpark Duynhille. Toen we er verbleven was opgeven niet nodig en kon onze dochter, na de clubdans direct meedoen met koekjes bakken. Maar het was ook buiten het hoogseizoen, wellicht dat dit wel noodzakelijk is in het drukke periodes. In de villa’s ligt informatie over het programma van Koos Konijn, openingstijden en tips met daguitjes.

Maar de absolute plus van Roompot Strandpark Duynhille is de ligging! Het zandstrand ligt direct tegenover de ingang, achter een duinopgang. Kilometers breed zandstrand met eindeloze mogelijkheden om te wandelen, schelpen te zoeken, uit te waaien en te luieren bij warm weer. Heerlijk! Na afloop kunt u terecht in het gezellige strandcafe ‘ De Zeester’. Makkelijk zijn ook de openbare toiletten die op het strand aanwezig zijn.

Door de duinen lopen ook verschillende wandel- en fietspaden. Vanuit de uitkijktoren krijgt u een mooi uitzicht over zee en de duinen en ziet u in de verte ook de vuurtoren ‘Westhoofd’ in Ouddorp liggen. Deze vuurtoren is overigens niet open voor publiek.

In de omgeving van Roompot Strandpark Duynhille

De ligging van Strandpark Duynhille is ideaal voor uitstapjes naar zowel Zeeland als Zuid-Holland. Vlakbij ligt  A Seal, hier worden zieken zeehonden opgevangen. Wilt u zwemmen dan kunt u terecht in zwembad ’t Zuiderdiep. Entreekaartjes zijn met korting verkrijgbaar bij de receptie. Middelburg ligt op 55 autominuten, evenals Rotterdam. We hebben gekozen voor een dagje Rotterdam. Helaas was het weer wat minder – maar Rotterdam is een aanrader! We bezochten De Markthal, De Kubuswoningen, de Koopgoot, hebben koffie gedronken boven op de Euromast en hebben een boottocht gemaakt door de haven. De auto hebben we geparkeerd in een ParkBee garage (adres: Admiraliteitskade 36 – kosten € 7.50 voor 24 uur)

Strandpark Duynhille is een rustig en luxe vakantiepark met witte vrijstaande villa ‘s, waardoor het strandpark een bijzondere luxe uitstraling krijgt. Door de ligging pal aan de Noordzee is het strandpark zeer geschikt voor strand- en zeeliefhebbers. Voor jonge kinderen is de aanwezigheid van Koos Konijn een absolute plus! Zeker in het hoogseizoen worden er tal van knutsel- en sportactiviteiten georganiseerd, die ook nog eens gratis zijn. Denk hierbij aan: koekjes bakken, dansen, schelpensouvenirs maken, zeskamp en voetbaltoernooien. Trekt u er graag op uit, vanaf Duynhille kunt u alle kant op. Zowel Zeeland als Zuid-Holland zijn makkelijk bereikbaar. Bij interesse kunt u hier Strandpark Duynhille reserveren.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.