De Weerterbergen: Top vakantiepark vol vermaak

Roompot Weerterbergen is één van de populairste Roompot parken! De redactie van Bungalowparkoverzicht was dan ook zeer benieuwd naar dit vakantiepark in Weert en verbleef een weekend lang in een gerestylede comfort bungalow. Genieten dus in de bungalow en van de vele voorzieningen, want naast de fraaie ligging midden in het bos, is verveling hier uitgesloten, zoveel faciliteiten zijn er! Zeker de indoor voorzieningen zijn geweldig! Dus zou het weer wat tegen zitten dan is verveling uitgesloten! Zoekt u een grote bungalow voor het jaarlijks familieweekend, ook dan kunnen we Roompot Weerterbergen aanraden. Want de keuze aan luxe en gezellige familiebungalows is zeer ruim! 

Roompot Weerterbergen ligt midden in het groen en door de waterpartijen, die het vakantiepark terrein doorkruisen, krijgt het geheel een gezellige sfeer. Er zijn zowel geschakelde, als vrijstaande bungalows boekbaar, alsook bungalows met een aanlegsteiger en een roeiboot. De bungalows zijn gelijkvloers, bevatten alle basisbehoeften, een terras en is de wifi gratis. Bovendien zijn er ook een groot aantal bungalows smaakvol gerestyled. Deze hebben nieuwe meubels, boxspringbedden, een fris kleurtje en een waanzinnig wandvullend bosbehang. Interesse? Deze bungalows herkent u aan de rode label: gerestyled. 

De gerestylede bungalows hebben een waanzinnig wandvullend bosbehang! Dit versterkt het gevoel extra, dat u midden in het bos verblijft. Ook een open haard en een smart tv ontbreken niet! De open keuken is niet heel ruim, maar voldoet prima en is voorzien van een combimagnetron en een vaatwasser. De slaapkamers hebben boxspring bedden en is er een kluisje aanwezig. De wifi is gratis en nagenoeg elke bungalow beschikt over een bolderkar. Ideaal want Roompot Weerterbergen is autovrij! 


Bekijk het filmpje van een gerestylede bungalow op Roompot Weerterbergen. Ook interesse in een verblijf in een gerestylede bungalow? Boek dan hier een gerestylede bungalow.

Heeft u jonge kinderen dan kunt u op Roompot Weerterbergen naast een kinderbungalow, die standaard een tuinomheining heeft, ook met voorkeur een tuinomheining reserveren. U hoeft dan uw kinderen niet steeds in het oog te houden en ze kunnen lekker alleen buiten spelen of op ontdekking rondom de bungalow. Nabij deze omheinde bungalows, die veelal samen in een hofje liggen, staan ook één of meerdere speeltoestellen.

De absolute topper op Roompot Weerterbergen is Fort Fun! Hier vindt u veel vermaak en gezelligheid  onder één dak. Zo ligt hier het Koos Konijn (knutsel)huis met een podium, een klim- en klautertoestel, twee trampolines (tegen betaling), biljart- en airhockeytafels en een bowlingbaan met zes banen. Een aanrader is ook de Glow in the Dark minigolf, en ook het XD theater. Daarnaast is er ook een pannekoek- en een buffetrestaurant alsook een bar met terras en een café met FOX sports.

Gezelligheid vindt u ook op het binnenplein! Helaas was ons weekendje in de winter, maar als het fijn weer is, is dit een super plek om gezellig wat te drinken of om een hapje te eten. Er is ook een groot podium waarop Koos Konijn regelmatig optreed. Aan het plein ligt ook het binnen- en buitenzwembad, een supermarkt, kledingwinkel en een snackbar. Vanaf het terras heeft u ook zicht op de grote recreatievijver waarop u kunt waterfietsen.

De Weerterbergen is waterijk en over het gehele parkterrein liggen beekjes en waterpartijen, hierdoor liggen sommige bungalows op een eilandje. Deze eilandjes zijn bereikbaar via houten bruggetjes of met het trekvlot. De Weerterbergen is waterrijk en dus kunt u ook prima uw hengel uitgooien. Interesse? Vraag ernaar bij de receptie. Op de grote recreatievijver kunt u in de zomer ook prima waterfietsen.

Naast de 4 en 6-persoonsbungalows heeft Weerterbergen ook een ruime keuze aan familiebungalows. Deze groepsbungalows bieden plek aan 8, 10, 18 tot zelfs 24-personen, liggen naast elkaar en zijn verschillend vormgegeven, waardoor u het idee krijgt dat u wandelt door een knus dorpje. Deze bungalows liggen bij de ingang, tegenover het binnen- en buitenzwembad en Fort Fun. De familiebungalows zijn er in diverse luxe niveaus en in combinatie met de vele voorzieningen, perfect voor een familie- of vriendenweekend.

Interesse in een familie- of vriendenweekend? Boek dan hier één van de groepsbungalows.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.