Amb8route

Hoe meer de technologie van vandaag zich ontwikkelt, hoe meer we in onze vrije tijd terug willen grijpen naar die authentieke ambachten. De nostalgie en het vakmanschap blijven op vele een grote aantrekkingskracht hebben. Herkent u zichzelf hierin? Ontdek dan de prachtige wandel- of fietsroute de ‘Amb8route’.

Adres: Kudelstaartseweg 218, Kudelstaart
Website: Amb8route

Maak kennis met oude ambachten

Een route van 18 kilometer door het Groene Hart en langs de Westeinderplassen, de Drecht en de Amstel. Dit gebied wordt vooral gekenmerkt door het cultureel erfgoed ‘De Stelling van Amsterdam’ en de geschiedenis van het inpolderen. Diverse typische ambachten uit de streek worden hier in leven gehouden. U maakt tijdens de Amb8route kennis met de ambachten: palingvissen, zeep maken, keramiek en bloembollenteelt. Daarnaast brengt u een bezoek aan een atelier-galerie in een voormalig turfstekerspand, mag u binnenkijken in een kookatelier, waar ambachtelijk kruidenolie- en kruidenmixen worden gemaakt, gaat u pure ambacht bekijken op een beeldeneiland en wordt u hartelijk verwelkomd op een zuivelboerderij. Vervolgens kunt u heerlijk neerstrijken in een theetuin aan de Amstel om na te genieten van dit alles!

Interesse om de bijzondere Amb8route te fietsen? U kunt een routekaart kopen bij een van de deelnemers of online bestellen. Of bezoek de website: www.Amb8route.h-eerlijk.nl voor nog meer info.

Bungalowparken nabij

Amb8route

Europarcs Het Amsterdamse Bos

Europarcs Het Amsterdamse Bos, omgeven door de natuur van het Amsterdamse Bos, maar ook Amsterdam ligt binnen handbereik. Ideaal, want zo biedt dit vakantiepark het beste van twee werelden.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa's die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

EuroParcs Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.